SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Wyszukiwarka

Znalezione pod frazą:

fsh

  • Nieskuteczny odblok, słabe wyniki badań LH,FSH,TEST

    Temat
    Doping
    PRO

    W dużym skrócie.. Przez ostanie ok 10mcy biłem: test prolo 300 e4d - dlugo poniewaz nieprzerwalnie brałem też HGH. Do tego dochodzily dodatki: na poczatku 12 tyg deca, pozniej w koncowej fazie boldenon i długi estr trenu. Po tym wszytkim przyszedl czas na odblok, który wygładał następująco: 1) HCG 1000iu dziennie przez 14 dni około 17 dni po [...]

    Odpowiedzi: 32 Ilość wyświetleń: 20000 Data: 1/8/2014 8:55:01 PM Liczba szacunów: 8
  • [Badania] Letro stymuluje LH/FSH

    Temat
    Doping

    Comparative Assessment in Young and Elderly Men of the Gonadotropin Response to Aroma -------------------------------------------------------------------------------- Comparative Assessment in Young and Elderly Men of the Gonadotropin Response to Aromatase Inhibition Guy G. T'Sjoen*, Vito A. Giagulli, Hans Delva, Patricia Crabbe, Dirk De [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 2013 Data: 10/24/2005 10:30:50 AM Liczba szacunów: 0
  • Wysokie LH i FSH po od bloku

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 25 2. WAGA: 80 3. WZROST: 177 4. WYMIARY: -biceps: 39 -klatka: -udo: -talia: 85 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 6. DIETA: około 2500 kcal bilans na 0 -białko: 180 -węglowodany: do 250 -tłuszcz: 80-90 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3 testosteron ,deka, wino 8. TRENING: push pull 9. CEL CYKLU: 10. OSTATNI CYKL I ODSTĘP CZASOWY OD [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 2526 Data: 12/9/2017 3:52:31 PM Liczba szacunów: 2
  • Wyniki 3 tyg. po sermach, za niskie FSH

    Temat
    Doping

    Pytanie od znajomego o zbyt niskie FSH i podniesione LH. Niestety brak badań sprzed cyklu dla porównania. Aktualne badania wykonane 3 tyg. po ostatniej Nolvie: TEST 9,87 /3,0-10,6 LH 2,11 /0,2-1,4 FSH 0,88 /1,7-12,0 PRL 12,9 /1,5-19,0 ASPAT 26 /0-35 ALAT 28 /0-45 w załącznikach badania. Cykl i PCT opisany w ankiecie. Czy FSH wróci do [...]

    Odpowiedzi: 7 Ilość wyświetleń: 1378 Data: 1/12/2017 2:45:33 PM Liczba szacunów: 0
  • Pierwszy cykl, enan prop? + HCG, problem z FSH i Testo

    Temat
    Doping

    Witam, na wstępie chciałem podać swoje wyniki : FSH: 0,95-11,95 mój 1,46 Testosteron: 2,8-8,0 mój 3,17 Prolaktyna: 4,60- 21,40 mój 20,21 Mam dość niskie libido jak na swój wiek i myślę, że wyniki mówią same za siebie. Cel: Chciałbym wyregulować FSH oraz testosteron. Wyczytałem, że FSH można poprawić HCG a jako, że jestem osobą ćwiczącą pomyślałem [...]

    Odpowiedzi: 23 Ilość wyświetleń: 1233 Data: 11/16/2016 6:48:27 PM Liczba szacunów: 4
  • Badania przed cyklem. Niski testosteron, fsh poniżej normy.

    Temat
    Doping

    [...] bądz e5. Spora część osób poleca zrobić badania przed cyklem by było do czego wracać. Tak też uczyniłem, ale wyniki nie wyszły zbyt dobrze. Oto one: estradiol 25,4 7-42 fsh 1,1 1,5-12,4 lh 3,5 1,7-8,6 prolka 9,1 4,04-15,20 test 365 (280-800) Fakt, faktem libido siadło dość dawno temu i jakoś nie chce [...]

    Odpowiedzi: 2 Ilość wyświetleń: 597 Data: 1/27/2017 10:11:02 PM Liczba szacunów: 0
  • Interpretacja badań LH i FSH (gino)

    Temat
    Doping

    1. WIEK: 28 2. WAGA: 89 3. WZROST: 182 4. WYMIARY: -biceps: 42 -klatka: 109 -udo: 62 -talia: 84 5. STAŻ NA SIŁOWNI: 7lat 6. DIETA: -białko: 196/230 -węglowodany: 403/461 -tłuszcz: 150 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE: 3cykle przeważnie po 16-18tyg meta, wino, deca, enan, susta, prop 8. TRENING: push pull legs 9. CEL CYKLU: masa 10. [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 130 Data: 9/23/2019 11:03:59 PM Liczba szacunów: 2
  • Tutanabol - niskie lh, fsh, estro i testosteron poniżej normy.

    Temat
    Doping

    Witam. Jestem pod koniec pierwszego cyklu z turanabolu solo ( i pierwszego w ogóle) 1-5 40mg ed Badania : FSH 1,41 mIU/ml 1,50-12,40 L LH 2,55 mIU/ml 1,70-8,60 N Estradiol <5,00 pg/ml 7,63-42,60 Testosteron 105,00 ng/dl 280,00-800,00 L Badania [...]

    Odpowiedzi: 16 Ilość wyświetleń: 10577 Data: 6/14/2017 10:01:17 PM Liczba szacunów: 6
  • Poziomy hormonów rok po kuracji. FSH, LH ESTRADIOL, PROLAKTYNA, TEST

    Temat
    Doping

    Odebrałem własnie wyniki i są następujące: FSH : 2,0 mIU/ml (NORMA MIN 1,5 - MAX 12,4) LH 6,2 mIU/ml (NORMA MIN 1,7 - MAX 8,6) ESTRADIOL 32 pg/ml (NORMA MIN 8 - MAX 43) PROLAKTYNA 26,9 ng/ml (NORMA MIN 4 - MAX 15,2) TESTOSTERON 473,40 ng/dl (NORMA MIN 280 - MAX 800) Zaóważyłem że prolaktyna jest ponad stan, FSH jest przy dolnym limicie, [...]

    Odpowiedzi: 22 Ilość wyświetleń: 9774 Data: 12/22/2009 3:22:35 PM Liczba szacunów: 1
  • Niski poziom Fh Fsh Testa i brak libido..

    Temat
    Doping

    [...] który trwał pol roku . Biłem ok 700mg Susty / tyg 400-500mg deca /tyg 3 tyg po zakończeniu zacząłem odbiło clomidem , który trwał 30dni Początkowo po odbloku Poziom lh, fsh w normie a poziom testosteronu tez w połowie normy, ale libido się nie poprawiało. Czekałem aż się wszystko unormuje, ale nic nie wróciło do normy. Próbowałem zasięgnąć [...]

    Odpowiedzi: 4 Ilość wyświetleń: 144 Data: 8/22/2019 12:21:42 PM Liczba szacunów: 0
  • FSH i LH - nisko. TESC - norma. Co dalej?

    Temat
    Doping

    [...] bez saa. Mowiac krotko, jest traedia. Teraz nie wiem co dalej. Badania zrobilem bo chialem wejsc na kolejny cykl. Oczywisice ten plan narazie nie wypali z racji wynikow ale co dalej... Odblokowac sie teraz biorc hcg i clomid? Jak podbic progesteron, lh i fsh? Z gory dzieki za wasze odpowiedzi. /SFD/2018/11/27/924d7f4d76684f449642e81ab9df7354.jpg

    Odpowiedzi: 17 Ilość wyświetleń: 1866 Data: 11/27/2018 3:26:54 PM Liczba szacunów: 4
  • Pierszy cykl (wysokie FSH)

    Temat
    Doping

    Witam. Przymierzam sie do zaczenia mojego pierwszego cyklu enan 250 e4d przez 12 tyg. Zrobilem badania i mam zbyt wyoki poziom FSH , czy musze przed zaczeniem cyklu zbic te FSH czy moge zaczac juz "kuracje" Pozdrawiam FSH FSH 17,70 U/I 1,50- 12,40 H LH LH 7,49 U/I [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 146 Data: 7/29/2019 4:36:23 PM Liczba szacunów: 0
  • Niższe lh i fsh po clomidzie i hcg

    Temat
    Doping

    [...] badania i postanowilem ze przybije 5k hcg, lece juz 15 dzien na 50 mg clomidu + 20 mg tamox i 25 provironu, badania zrobilem dzis a wychodzi ze test lepiej ale lh i fsh gorzej ? Dlaczego i co poradzic?? Potrzebuje pomocy bo samopoczucie mam kiepskie i brakuje sil /SFD/2019/3/5/e1c29559805a428a9ce067635966872f.jpg [...]

    Odpowiedzi: 15 Ilość wyświetleń: 440 Data: 3/5/2019 6:16:02 PM Liczba szacunów: 1
  • Niski testo, fsh i lh po cyklach bez odbloku

    Temat
    Doping

    Witam, zakładam jeszcze raz temat, bo nie mogę edytować poprzedniego, tym razem PORZĄDNIE zgodnie z uwagami MODERATORÓW. Sprawa dotyczy kolegi. W ostatnim roku zaaplikował sobie poniższe cykle: Cykl 1: Czerwiec-lipiec 2016 - Proviron 100mg ed Cykl 2: Wrzesień-październik 2016 - Turanabol 20mg ed Cykl 3: cały czas on Luty-marzec 2017 - [...]

    Odpowiedzi: 3 Ilość wyświetleń: 510 Data: 3/29/2017 7:42:52 AM Liczba szacunów: 1
  • Gonal F (FSH) jako odblok?

    Temat
    Doping

    A ja dalej podręcze temat odbloku. Pytanie- czy ktoś to zna i czy nadaję się na odblok? Mam coś takiego: Gonal F Działanie: Hormon folikulotropowy (FSH) otrzymywany metodą inżynierii genetycznej. Najważniejszym efektem po podaniu jest stymulacja dojrzewnia pęcherzyków Graafa. U kobiet z zahamowanym endogennym wydzielaniem gonadotropin podanie [...]

    Odpowiedzi: 14 Ilość wyświetleń: 3375 Data: 8/30/2007 11:17:12 AM Liczba szacunów: 0
  • Niskie FSH

    Temat
    Doping

    Witam chciałbym sie dowiedziec czy jest jakas mozliwosc podniesienia FSH wyniki FSH -1,4 (1,5-12,4) LH - 3,84 (1,7- 8,6) Estriadol - 32,01 (11,3-43,2) Progesteron -0,32 (0,2-1,4) Prolktyna - 14,22 (4,1-18,4) Testo całk - 6,99 (2,8-8,0) Test wolny 15,33 (4,25 - 30,37) FT4 1,57 [...]

    Odpowiedzi: 40 Ilość wyświetleń: 6923 Data: 3/29/2018 4:04:02 PM Liczba szacunów: 1
  • Niskie FSH, wysoki estradiol a cykl

    Temat
    Doping

    Witajcie. Dziś odebrałem wyniki badań test,estro,prolka,fsh,lh. Chciałem zrobić cykl na enan 250e4d jednak zastanawiają mnie wyniki: FSH 1,10 norma 1,40-18,10 LH 3,25 norma 1,50-9,30 Prolaktyna 10,20 norma 2,10-17,70 Testosteron 755,82 norma 241-827 Estradiol 43,92 norma <39,80 Libido jest bardzo duże, żadnych problemów nie ma. Estro wiedziałem [...]

    Odpowiedzi: 18 Ilość wyświetleń: 2226 Data: 11/4/2016 5:44:10 PM Liczba szacunów: 0
  • Badania LH,FSH...

    Temat
    Zdrowie i Uroda

    Witam,robiłem badania i wyniki wyszły fatalnie chciałbym się dowiedzieć czym można podnieś i obniżyć poziom poszczególnych badań więc tak to wygląda (w nawiasie będę pisał zakres wartości ref.)LH-0,100(1,7-8,6),FSH-0,298(1,5-12,4),ESTRADIOL-74,56(7,63-42),PROLAKTYNA-15,45(4,04-15,2),testosteron-7,59(2,8-8),największym problemem jest u mnie spadek [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 5346 Data: 8/4/2012 1:39:41 PM Liczba szacunów: 1
  • Wysoki poziom estradiolu, niski FSH i LH

    Temat
    Doping

    Siemka sportowe świry! Sytuacja przedstawia się następująco, chcę zrobić cykl anavar+prop, ale zrobiłem badania i wyszły mi dziwne wartości poszczególnych hormonów: 1. Prolaktyna 5.8 ng/ml (norma 2.1 - 17.7), 2. FSH 1.5 mIU/ml (norma 1.4 - 18.1), 3. LH 4.0 mIU/ml (norma 1.5 - 9.3), 4. Wolny testosteron - czekam na wyniki, 5. Testosteron 6.72 [...]

    Odpowiedzi: 11 Ilość wyświetleń: 1716 Data: 12/16/2015 1:47:35 PM Liczba szacunów: 2
  • Niski poziom FSH i LH przed kolejnym cyklem

    Temat
    Doping

    Witam panowie, w połowie sierpnia skończyłem pierwszy lekki cykl prop 50mg e2d, a po nim zrobiłem odblok na samym Clomidzie, 3 tygodnie. Niestety, wyszło nieco lipnie, bo estrogeny były za wysoko i prolaktyna też nieco, musiałem zbić ATD i B6 + vit C. Po tym zbiciu zrobiłem jeszcze raz badania, z których wyniki zamieszczam poniżej. FSH i LH dość [...]

    Odpowiedzi: 5 Ilość wyświetleń: 666 Data: 10/5/2018 7:38:27 PM Liczba szacunów: 2