...
Ekspert
Szacuny
3125
Napisanych postów
22804
Wiek
36 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
208988
Jakie tłuszcze wcinasz?
Pręga to wartościowa część wołowiny? Dużo tłuszczu ma.
Zmieniony przez - pilek w dniu 2017-02-26 20:13:37
...
Ekspert
Szacuny
5248
Napisanych postów
17642
Wiek
45 lat
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
163175
Olek kokosowy na zimno dwie-trzy lyzki dziennie, lepiej smakuje niz oliwa
...
Ekspert
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
Co do kalorii to niektóre tłuste ryby typu łosoś, a jak ci kasy szkoda to makrela.
...
Ekspert
Szacuny
3125
Napisanych postów
22804
Wiek
36 lat
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
208988
Ryb to wolę nie jadać, bo te hodowlane są przetrzymywane w tragicznych warunkach i są bardzo zanieczyszczone zazwyczaj.
...
Ekspert
Szacuny
409
Napisanych postów
2089
Wiek
7 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
111617
Norweskie fiordy - siatki z rybami srającymi na siebie, żrącymi dziadostwo. Później z tego jest pyszny i bardzo zdrowy tran i rybki.
...
Ekspert
Szacuny
11149
Napisanych postów
51567
Wiek
31 lat
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzisiaj każde mięso jest kiepskiej jakości ... no chyba że sam hodujesz albo masz hajsy na super mega eko ... reszta hodowana tuczona i szprycowana ... byle na szybkości natłuc masy i pod nóż a potem do gara