Wywnioskowałem z różnych jego postów, że nigdy nie sypał nic konkretnego a to była jego pierwsza kuracja na czymś mocniejszym od kreatyny. Więc może zadziałało faktycznie?
[...] 10% w stosunku do tego, ile produkowane jest u osób w wieku 30 lat. Z tego też względu spotkać można tezy, iż odpowiada on za naszą witalność i długość życia. Szczególnie że jego produkcja, jak i spadki równoważne są z produkcją i spadkami testosteronu w naszym organizmie, czyli również istotnym czynnikiem decydującym o naszym samopoczuciu, [...]
[...] o wiele czesciej choruja dzieci, ktorych rodziny przesadnie dbaja o higiene. To, ze maluch pcha do buzi wszystko co mu w lapki wpadnie tez ma swoje uzasadnienie: im wiecej jego system odpornisciowy napotka bakterii i wirusow (takze tych neutralnych), tym lepsza odpornosc na infekcje rozwinie Poza tym przesadne stosowanie antybiotykow (ktore na [...]
[...] wszelkich potrzebnych w naszej diecie aminokwasów oraz pozwala pokryć dzienne zapotrzebowanie na białko w 100%. Odżywki białkowe są jednak bardzo wygodne i stanowią jego świetne źródło. Szczególnie dobrym źródłem białka jest WPI - izolat białka, jego działanie jest potwierdzone wieloma badaniami, a skuteczność potwierdza wielu ekspertów. [...]
[...] pozostawmy lekarzom. Jak pomóc przy nagłych omdleniach? Przy nagłych omdleniach, które mogą często pojawiać się u osób z hipotonią, należy ułożyć pacjenta płasko i unieść jego kończyny dolne do góry, co zwiększa napływ krwi do serca i podnosi ciśnienie. Rokowanie w samoistnym niedociśnieniu tętniczym jest dobre. Utrzymujące się stale niskie [...]
Doping bez wątpienia jest powszechnie obecny w sporcie, zarówno profesjonalnym, jak i amatorskim. Budzi to wiele wątpliwości i niejasności. Można jedna zrozumieć sens jego stosowania na wysokim szczeblu rozgrywek, gdzie w grę wchodzą duże pieniądze i nawet ułamek sekundy może zadecydować o wygranej. Sportowcy tacy są nadzorowani przez [...]
[...] pochodną DHT, niestety jest bardzo szybko rozkładany do nieaktywnych metabolitów, wskutek oddziaływania dehydrogenazy 3-hydroksysteroidowej. Historycznie można szukać jego źródeł aż w latach 30 XX wieku, co czyni go jedną z najstarszych substancji. Prawdopodobnie został opracowany w tym samym czasie co testosteron propionate (1937), [...]
[...] Kefir jest trochę bardziej kwaśny. Różnica między nimi jest również taka, że kefir fermentuje na drożdżach a jogurt na bakteriach kwasu mlekowego. Plusem jogurtu jest jego bardziej naturalny smak i różne warianty gęstości. Dlatego też pod względem konsystencji i smaku lepiej nadaje się np. do różnego rodzaju sosów. Oba produkty zawierają [...]
[...] dawkach będzie to rozwiązanie korzystne. Zdecydowanie najbardziej popularnym i najczęściej wykorzystywanym w badaniach jest monohydrat kreatyny. Z tego też względu jego skuteczność jest najlepiej potwierdzona. To zaawansowany marketing jedynie przemawia na korzyść glukonianów, estrów i buforowanych form kreatyny. Ich potencjalna [...]
No to "moze" w jego przypadku ale raczej w naszym nie (nie znam jego organizmu, twojego zreszta tez) lepiej nie cwicz codziennie regeneracja musi byc bo inaczej przetrenowanie...i nie ma kaloryferka :] starczy Ci spokojnie z 2 razy w tyg. robienie brzucha
[...] Stosuję się go raz na tydzień w dawce do 1000 mg. Najczęściej 250-500 mg. Ma on właściwości aromatyzujące, wysoką konwersję do DHT, blokuje układ HTPA, konieczne jest po jego stosowaniu odblokowanie PCT. W wyniku jego działania wystąpić mogą liczne skutki uboczne, niebezpieczne dla zdrowia. Dlatego też zdecydowanie należy przemyśleć tę [...]
[...] wielu lat treningów oraz znajomosci własnego organizmu i bardzo duzego doswiadczenia aby moc zaabsorbowac i wykorzystac taką ilość towaru Metanabol mozesz kupic i stać sie jego posiadaczem z dnia na dzień...a receptory wyrabia sie latami! no ale ty jestes przeciez na tyle zaawansowany ze po co ja Ci to mowie mam nadzieje ze zrozumiesz [...]
Tutaj moge podac przyklad mojego kumpla ktory zaczol brac mete(ruska) a cwiczy od czsau do czasu u siebie na wlasnej amatorskiej silowni. Ćwiczy dopiero ok. 2 miechy z przerwami wczesniej wziol 120 tabsow creatine a teraz wziol sie za mete bez zadnej diety(jego dieta to jesc wszysko). I czy jak skonczy pierwszy cykl mety (100 tabletek po 5mg) to [...]
Metanabol jest syntetyczną pochodną, budową jest zbliżony do metylotestosteronu. Powstał w roku 1956. Pierwszy raz opisany w roku 1955, na rynku w USA dostępny na receptę od 1958 roku (Referencje: „Anabolics 9th Edition". William Llewellyn). Metanabol (methandienone, methandrostenolone; nazwy handlowe to np. dianabol, metanabol, anabolik) wg [...]
[...] naprawdę jest mleko w proszku. Mleko w proszku jest produktem mlecznym, który pozyskuje się z różnych rodzajów mleka: pełnego, odtłuszczonego lub znormalizowanego. Proces jego pozyskiwania odbywa się poprzez specjalistyczne suszenie, w wyniku którego pozbywamy się prawie całej wody z produktu. Mleko w proszku zawiera aż 26 g białka. Wydawać [...]
No wlasnie jem pierwszego batona takiego jaki opisany jest w tym poscie i juz mnie cholera bierze. Zjadlem polowe z 80 gramowego batona i nie wiem czy go skoncze. Wyglada jak zakalec i niewiele lepiej smakuje. Jest cholernie suchy i trzeba go przepijac spora iloscia wody. Jego parametry na 100g produktu: -bialko 18,3 g -tluszcz 10,9 -weglowodany [...]
[...] 80 g Tłuszcz - 1g Kalorie pochodzące od tłuszczu 2% Cholesterol - 8 mg Sód - 175 mg Błonnik - 10 g. Kalorie -381 kcal jesli z każdego produkty odłoze połowe to tak samo zmniejszy sie jego wartosć tzn. białka bedzie 7 a węglowodanów bedzie 40 ? bo nie chce tego tak rozdzielac tylko zrobic to dwa razy zeby zawsze było swieze :) prosze o odpowiedz
[...] w momencie dostarczania sterydów do organizmu, zostają zaburzone naturalne procesy hormonalne. Gdy w krwi mężczyzny zażywającego dopingu wzrasta stężenie testosteronu, jego organizm próbuje wyrównać jego poziom, hamując tym samym produkcję naturalnego hormonu. Owszem, korzyścią z tego jest pojawiająca się muskulatura, ale jednocześnie mózg [...]
[...] - dodatki smakowe. Piwa można podzielić ze względu na rodzaj fermentacji: - dolna, - górna, - spontaniczna. Chcąc określić mają masę będzie miało 500 ml piwa należy znać jego gęstość. Ta z kolei uzależniona jest od wielu czynników i wynosi od 1,020 do 1,160 g/cm3. Im więcej alkoholu w piwie, tym większa będzie jego gęstość. Załóżmy więc, że [...]