[...] smakowe inaczej są odbierane :-P ja aktualnie jestem na etapie, że na pierwszym miejscu jest nafutrowanie się, dltego odpuszzczam trochę smak, po to żeby dokładać tym posiłkom objętości :-D Widzisz, ja jak jestem na redukcję nastawiony to mogę chodzić z pustym brzuszkiem, może mnie ssać jak cholera, ale nie jest to dla mnie większym problemem.
nikt nie przebije jednej z dziewczyn, przychodzi tylko po to by zrobić moze 6 serii hiprtustów na maszynie, nie skłamie jak powiem że robi to około godziny, jak ma przerwe to nawet z maszyny nie schodzi.
nikt nie przebije jednej z dziewczyn, przychodzi tylko po to by zrobić moze 6 serii hiprtustów na maszynie, nie skłamie jak powiem że robi to około godziny, jak ma przerwe to nawet z maszyny nie schodzi. Może przychodzi poleżeć %-)
Niestety życie nadal nas nie rozpieszcza. Ten tydzień mega stresujący, bo niestety jesteśmy blisko tracheotomii. Walczymy jak możemy i szukamy rozwiązań jak tego uniknąć. Udało się znaleźć firmę, która zajmuje się domowym wsparciem oddechowym i być może się uda. Mamy jeszcze w planach konsultację dokumentacji medycznej w Łodzi, jeśli będzie taka [...]
Na poczatek mowie ze redukcje chce zrobic wez wzgledu jak bede wygladal po niej , ale dzieki za rady. Eltoro_KrK do 2 sniadania dodaje makaron weic dojdzie kcal mowisz o aero po treningu no sa po 20 min tak jak radzil solaris i przed tymi aero białko a co do Soboty i Niedzieli to moze wygladac to tak ze WPC i na rower ?
Solaros jakbyś był spostrzegawczy to byś dostrzegł iż autor tematu nie jest zbyt zamożny widać to na 1 fotce z suplami które kupił. Po co mu wieć proponować izolaty czy jakieś drogie mieszanki. Wiadomo że droższe(nie zawsze) są smaczniejsze, ale ich mankament jest taki że są droższe Ja np kupuje zawsze małą paczkę izolatu i większą [...]
[...] całe 1/2 partie lub trzeba przesuwać cały plan treningowy np. o jeden dzień co nie zawsze jest możliwe czasowo. Tak na marginesie przyrosty miałem zarówno na splicie jak i FBW. Muszę jednak przyznać, że FBW jest znacznie cięższy, szczególnie jeśli na jednym treningu znajduje się np. podciąganie na drążku z obciążeniem, martwy ciąg, [...]
Dzień 196 Dni diety czysto: 14 Trening: LEGS: 1. Przysiady ze sztangą na barkach: 10px60kg; 10px60kg; 10px60kg; 10px60kg; 10px60kg; "60 kg akurat jak na razie, bo jak bym dał 70 to potem nie ukończyłbym raczej reszty ćwiczeń" 2. Przysiady ze sztangą trzymaną z przodu: 20px30kg; 20px30kg; "miały być 3 serie, jednak coś źle robiłem z trzymaniem tej [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
Zdjęcia dodam jak telefon komórkowy będzie już naprawiony , teraz nie mam czym zrobić , aparatu niestety nie posiadam. Teraz mi strasznie siła spadał , bo jestem po redukcji , teraz napiszę moje życiowe rekordy z dawnych czasów : Wyciskanie sztangi na ławce prostej - 125 kg Martwy ciąg - 165 kg Wyciskanie sztangi na barki - 105 kg (z ziemi) [...]
ch**owo to wyglada, przestanicie slodzic nie mam 16 lat (bez urazy jak sa w tym wieku) zeby mi byla sztuczna zacheta potrzebna;) lepiej powiedzcie co zrobic pozniej - jak juz zejde do tych 80-78 kg warto pobawic sie w carb cycling?
Na szczęście pracuję tylko za dnia. 6 krótkich bardzo do mnie przemawia. Ale musiałbym je łączyć po dwa dziennie tak jak właśnie robię. Zobaczymy jak mi to wyjdzie. Jestem off więc regeneracja zależy głównie od snu i mojej diety. Trening np. klatki wykonywany co 8 dni wydaje mi się zbyt długim odstępem. Jest jeszcze jedna sprawa - nogi. Stoję na [...]
Witam. Wypowiem Się ponieważ miałem podobny problem. Trenuje teraz właśnie tak jak zasugerował Nightingal, tzn 6 razy w tyg. 45-50 min w trybie pon: klatka, wt: biceps, śr: triceps, czw: nogi, pt: barki, so: plecy. Ciężkawo jest zrobić sobotni trening po całym tygodniu. Wcześniej leciałem 3 razy na tydz-poularnie-była rzeź, teraz jest rewelacja. [...]
[...] bo trafiła się dorywcza praca na weekend a kasa na odżywki zawsze się przyda ------------------------------------------------------------------ No więc moja dieta wczoraj jak i dzisiaj wyglądała następująco: 9.00 Jedno jabłko, 100g płatków owsianych, 3 duże garści otręb, 30g Anabolic Protein, 10ml oliwy 12.00 100g ryżu brązowego, 200g duszonej [...]
kończę powolutku cykl "na regresji" i zaczynam myśleć o następnym. Co do wyników cyklem rgresyjnym, jak dla mnie rewelacja, siła poszła do góry o 5 kg na większych partiach, na mniejszych o 2,5 kg. Mam pytanie do doświadczonych (wiekowo też ) kolegów. Jak już pisałem wcześniej, chciałbym robić trening na sztangielkach z większą ilością [...]
[...] seria na najmniejszym ciężarze przy 18 powtórzeniach. Na początku był to stalingrad, teraz już jest dużo lepiej. Moje spostrzeżenia po tym treningu: siła wzrasta mniej jak przy treningu 8-14, bardziej wzrasta wytrzymałość, lepiej sie czuje w zakresie 8-14, mniej i wiecej już mi tak nie odpowiadają. Po zakończeniu tego treningu planuję [...]
Gdzie macie zamiar oglądac losowanie -prosze podawac kanały - oczywiscie Polacy jako jednyni nie wykupili transmisji z losowania tylko powtórka będzie ehhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh Losowanie grup mistrzostw świata: szkoda, że państwo tego nie zobaczą Co musi zrobić Polak, żeby zobaczyć losowanie MŚ w telewizji? Pojechać do Togo lub Angoli. [...]
To jest wieczna dyskusja ale jak dla mnie jałowa bo rację ma po trochu każdy. Zarówno jest miejsce do treningu na maszynach jak i na wolnych ciężarach. Choć dla mnie pierwszeństwo ma wolny ciężar albo waga ciała. Jak z kimś współpracuje nigdy nie dostaje maszyn na początek. Kilka przysiadów z masą ciała potrafi zrobić każdy z techniką różnie ale [...]
[...] że Chris ma do tego genetyczne zdolności. Początkowo Chris nie był wcale zainteresowany trójbojem i kiedy oglądał swojego brata biorącego udział w zawodach, nudził się jak mops, jednak gdy sam zaczął ćwiczyć, połknął bakcyla i strasznie go to wciągnęło. Chris należał wówczas do bandy chuliganów. Był bardzo żywy i energiczny, a w szkole był [...]
Junior SFD - pierwsze kroki na siłowni i w sporcie
wiem wiem :) ja tez teraz robię jak "kulturyści"ale naprawdę nie ma ograniczeń :) nie można być niewolnikiem ryż + pierś ( chyba, że robi to tylko pod wynik ) one są tylko w umyśle i wiedzy gastronomicznej a to jest często ważne szczególnie na masie ludzie nie umieją prostego sosu zrobić, a on może zrobić różnicę