Konkursy urody maja to do siebie ze bardzo silnie podlegają tendencyjnym gustom oglądających.. W sporcie sylwetkowym ocenia się rzeczy które dane zostały przez naturę i te co zostały wypracowane Obie te elementy składają się na ocenę sylwetki. Oceniając sylwetki uczestniczek kierowałam się następującymi kryteriami: a. proporcje sylwetki- idealna [...]
[...] wątpliwości jeżeli chodzi o miejsce I, ale jednak Ty! Sylwetka jest piękna, plastyczna, proporcjonalna, zarówno od strony budowy kostnej, jak i umięśnienia. Może trochę brakuje szerokości pleców, ale to często problem początkujących zawodniczek z wyeksponowaniem, nie wiem co u Ciebie. Za to dobra gęstość pleców i ogólna jakość w górnej [...]
1.Anchy - Tutaj u Pani widać najwięcej pracy włożone w sylwetkę:-) i prezentuje się na prawdę bardzo fajnie:-)) 2.Anusia901 - Anna Ślęzak - Duży dylemat miedzy Viki a Aniusia901,ale u Ani widać lepiej wyrzeźbione ciało:-)) 3.Viki - Brakuje ciut mocniejszego docięcia a po kształtach widać,ze wszystko pięknie wygląda:-)) 4.Sylwia2432 - Sylwia - [...]
Czytając opinie na temat tego posiłku miałem nadzieje, że podzielę je. Niestety kompletnie nie leży mi ten posiłek, brakuje mi tu czegoś, co by nadało słodki smak temu posiłkowi. Mimo to dzięki za przepis
crrazy wiem ze ciezko, ale da sie spokojnie i bez glutenu i bez nabialu. Ja juz sie przyzwyczailam i na codzien mi nie brakuje czasem tylko od swieta :-)) ale jak czlowiek jest zdeterminowany i zmotywowany to da rade
wiem, nigdy nie sądziłam, że nauczę się jeść ze smakiem owsiankę, a teraz mi jej brakuje hahaha ;) ALe jako, że podjęłam decyzję o zmienia na stałę nawyków żywieniowych, to wiem, że do wszystkiego się przyzwyczaję (kiedyś nie wyobrażałam sobie życia bez mocnej czarnej herbaty, teraz nie mogę żyć bez zielonej ;)
jesli chodzi o owasianke to mialam dokladnie to samo i tez mi jej troche brakuje, tym bardziej ze przygotowuje codziennie malzowi mieszanke owsiano-bakaliowa do pracy. Ja najbardziej tesknilam za wszelkimi serami plesniowymi :-(
Spróbuj robić wiecej powtorzen, napisałes ze nie robiles wiecej niz 12 powt. Brakuje po prostu pompy. Eksperymentuj. Czasami zasady ogolne nie sprawdzaja sie.
[...] po 10 powturzeń -triceps 5 serii po 10 powturzeń -przdramiona i nadgarstki 4 serie po 20 powturzeń małym ciężarem WIEM że te ćwiczenia są takie sobie i pewnie wielu tu brakuje a czegoś to ja za dużo robię,( przydałoby się więcej razy w tygodniu na brzucho ćwiczyć ale to moja pięta Achillesowa ale myślę ze ze dwa razy w tygodniu to teraz dam [...]
Mam trochę uwag do diety. Twoje posiłki to sinusoida - raz 20 węglowodanów raz 70. Przed treningiem za dużo, po treningu za mało. W niektórych posiłkach brakuje białka. Białko zresztą też raz za duże, raz za małe. Nie mam tu na myśli, że masz przestrzegać jakichś konkretnych liczb i dzielić na idealnie równe porcje. Po prostu trochę to skoryguj. [...]
jak rozdzielic w posilkach 70g wegli dziennie?? Czy wegle mogą byc w przedtreningowym ok 20g , I potreningowym 30g i w II potreningowym 20g ?? Brakuje mi juz pomyslów
[...] Orzechy włoskie 30 5 20 1 196 Oliwa z oliwek 20 0 20 0 176 RAZEM 210 36 40 6 531 PODSUMOWUJĄC DZIENNIE DOSTARCZAM 193 158 231 3122kcal brakuje 4g tłuszczu które będe dawać OMEGA 3 pytania: jak przejść z ok. 2500 kcal do 3200...mam dodawać 100kcal dziennie? jeśli tak to z czego (tłuszczy?!) mam dużo thermo [...]
[...] Oliwa z oliwek 20 0 20 0 176 DAJ DO POSILKOW. SAM TWAROG JEST OK OLIWY ZMOESZ DAC >10GR. RAZEM 210 36 40 6 531 PODSUMOWUJĄC DZIENNIE DOSTARCZAM 193 158 231 3122kcal brakuje 4g tłuszczu które będe dawać OMEGA 3 pytania: jak przejść z ok. 2500 kcal do 3200...mam dodawać 100kcal dziennie? jeśli tak to z czego (tłuszczy?!)jAK JESTES ENDO [...]
gondziu to zależy Jeśli spełniasz zapotrzebowanie w takich ilościach jakich zamierzasz to daj go redukując ww z diety, jeśli do budowania masy (dodając nadwyżkę) brakuje Ci kcal to dodaj go między posiłkami
gliizda organizm korzysta nie tylko z glukozy, ale również i z kwasów tłuszczowych. Jeśli brakuje jednego/drugiego wtedy bierze się za białka, dlatego podczas redukcji zawsze jesteśmy narażeni na większe/mniejsze utraty tkanki mięśniowej. Więc ilość ww g/kg jest różna, daj 30% tłuszczy, 2g białka a resztę kcal dostarcz z węglowodanów