Panowie %-) Właśnie jestem na aerobach i w szatni jak się przebierałem, to trafiłem na dość... pulchnego chłopaka. W sensie dużo tłuszczu, nie umięśnionego. Na oko jakieś 18/20lat. Siedział na ławeczce przed szafką, mokry jak cholera, spocony, zasapany - widać, że ciężko trenował. Pewnie biegał, albo rower uskuteczniał. Myślę sobie - spoko! :-)) [...]
Jak masz prawo wyboru, to weź coś względnie najlepszego - ja tak robiłem i później wliczałem na luzie na oko. Bez przesady już z tą dokładnością. Pytanie tylko, co Wam tam dadzą do jedzenia ;-) Oby nie skończyło się na grochówce i naleśnikach z dżemem :-P
Ee nie ma co narazie zjadlem obiad wyliczony na oko ale mysle ze praiwe na 100% dobrze :D Nie chce nabrac wody i tak zwiekszam co tydzien kalori wiec:P Wytrzymam bez kurde XD!
pitbuyll 1.niewiem nie uzywam 2.jak ma to cel ?? lepsze połaczenie to trenowac MT i np BJJ. Ann90 Na moje oko słaby fundament miesniowy NOGI i stabilizatory prostownik ( o którym mówisz ) i miesnie brzucha
[...] tylko ja i nie mam możliwości sprawdzenia swojego "max" w różnych ćwiczeniach, tj. przysiad, wycisk itd. to czy przy treningu act jeżeli będę ciężar dobierał tak na oko i być może nie będzie się mieścił w 65-75 % czy ileś tam to moje postępy i przyrosty masowe będą bardzo zaniżone i niewidoczne? Póki co ciężar dobieram tak, żeby przy [...]
[...] tylko ja i nie mam możliwości sprawdzenia swojego "max" w różnych ćwiczeniach, tj. przysiad, wycisk itd. to czy przy treningu act jeżeli będę ciężar dobierał tak na oko i być może nie będzie się mieścił w 65-75 % czy ileś tam to moje postępy i przyrosty masowe będą bardzo zaniżone i niewidoczne? Póki co ciężar dobieram tak, żeby przy [...]
[...] tylko ja i nie mam możliwości sprawdzenia swojego "max" w różnych ćwiczeniach, tj. przysiad, wycisk itd. to czy przy treningu act jeżeli będę ciężar dobierał tak na oko i być może nie będzie się mieścił w 65-75 % czy ileś tam to moje postępy i przyrosty masowe będą bardzo zaniżone i niewidoczne? Póki co ciężar dobieram tak, żeby przy [...]
[...] na sztangielkach biceps i triceps. drugie pytanie, czy aby mieć ładnie wyrzeźbione ciało muszę przestrzegać rygorystycznej i ułożonej diety, czy może zwykła dieta tzw. "na oko" wystarczy? Wiem, że jeżeli odrzuciłbym kiedyś ćwiczenia i dietę jednocześnie (a nie będę przecież trenował do końca życia) to od bardzo szybko bym przytył, czego bym nie [...]
Nie wiem dokładnie jaki kąt ma ta ławka, na oko w granicach 30 stopni od poziomu. Hantlami nie próbowałem jeszcze, czekam na zamówione gryfy (na odwiedzanej przeze mnie siłowni takich luksusów nie ma..) Ciekawe jest to, że przy wyciskaniu żołnierskim jeśli stopniowo i powoli dokładam ciężar w kolejnych seriach, żeby dobrze się dogrzać, problemu [...]
[...] na siłownię po kilku letniej przerwie. Najpierw ogólnorozwojówka 2-3 miechy, potem masa i siła. 3. Jeśli chodzi o odżywianie, to właśnie zastanawiam się, jaką dietę powinienem stosować do ogólnorozwojówki. Na oko moja dieta to +/- 2000kcal. Regeneracja bardzo dobra, bo siedzę w domu i szukam pracy :P Oprócz siłowni mała aktywność fizyczna.
[...] w którym m.in pan Jerzy znów broni biednego Najmana, mówiąc Pudzian wygrał stylu iście "podwórkowym" na co można przymknąć oko, bo coś w tym jest,ale To okładanie Najmana pięściami - mówi z niesmakiem Jerzy KulejFeliks "Papa" Stamm (legendarny trener bokserski - red.) uczył nas inaczej [...]
an Jerzy znów broni biednego Najmana, mówiąc Pudzian wygrał stylu iście "podwórkowym" na co można przymknąć oko, bo coś w tym jest,ale To okładanie Najmana pięściami - mówi z niesmakiem Jerzy Kulej Feliks "Papa" Stamm (legendarny trener bokserski - red.) uczył nas inaczej Nie wiem,ale odnoszę wrażenie że Pan Kulej dostaje [...]
Ehhh a ja mam zagwozdke jak obliczyć ile mięsa surowego było po obróbce? Często wagę mięsa ugotowanego dzieliłam na 0.80 bo chyba tyle na oko jest strat podczas obróbki?
Ehhh a ja mam zagwozdke jak obliczyć ile mięsa surowego było po obróbce? Często wagę mięsa ugotowanego dzieliłam na 0.80 bo chyba tyle na oko jest strat podczas obróbki? Hmm... Ja wczoraj robiłam bitki z ligawy wołowej i 602g po obróbce zostało 277 %-) Ale to z młodego byka było i dużo wody miało.
Ehhh a ja mam zagwozdke jak obliczyć ile mięsa surowego było po obróbce? Często wagę mięsa ugotowanego dzieliłam na 0.80 bo chyba tyle na oko jest strat podczas obróbki? mięso traci około 30% wagi i ja tak obliczam osobiście sprawdzałam wołowinę gotowaną na wędlinę i wyszło mi, że po gotowaniu straciła 38%
Ehhh a ja mam zagwozdke jak obliczyć ile mięsa surowego było po obróbce? Często wagę mięsa ugotowanego dzieliłam na 0.80 bo chyba tyle na oko jest strat podczas obróbki? mięso traci około 30% wagi i ja tak obliczam osobiście sprawdzałam wołowinę gotowaną na wędlinę i wyszło mi, że po gotowaniu straciła 38% A jak to obliczasz?