ja dawałem na oko, kiedys sobie w domu odważyłem ile płatkow w szejker sie miesci na 100 g , ryż to juz wiadomo w woreczkach, mięso kupowałem odrazu określoną ilość
kuźwa, znowu robota od jutra \-) chyba trzeba znowu sobie wmówić ze to konieczność, przyznać oko i robić swoje 12 h. Przecież cos robić trzeba, a są gorsze prace
Mam wyliczoną tak pi razy oko, nie jestem specem w układaniu diety... myślałem żeby teraz zrobić ze dwa tygodnie przerwy bo jestem przemęczony i przetrenowany i udac się do specjalisty kóry by mi ułożył dietę i plan treningowy od początku na nowo. Co o tym myślisz?
[...] bedzie tylko woda zejdzie..A czy nie o tym ja wlasnie pisalem??? Czy woda nie wazy? Myslisz ze w te 8 tygodni te 4cm w bicu to mu stali hartowanej przybylo? Bo jak na moje oko to 80% z tego to woda. O takich spadkach wlasnie mowie i nie powiesz mi ze tego uniknie, bo po cyklu 2x zrobi dobrze siku i 2cm z bickow pospada %-)z pasa juz nie [...]
no. zul musiał liscia złapac na zapleczu bo juz dzis drugi raz próbowal browara za 1.75 zayebac. Chyba myslał ze do 17 pracuje powinieneś przymykać oko na niewielkie kradzieże zwłaszcza jak pracodawca j**ie cię bez zmrużenia oka(900zl)
[...] dosyć dobrze i zapewne jeszcze kiedyś skorzystam z ich produktów dziękuje a możliwość przeprowadzenia testu. SIŁA biorę pod uwagę 1 i 4-5 serie i wyciągam średnią "na oko" z przyrostu siły Martwy ciąg , klasyczny przed 90x12/ 146,5x5 po 110x12/ 160x4 +15-20kg Wiosłowanie sztangą przed 50x12/65x7 po 75x12/ 90x6 - 100x3 +25kg !! [...]
FU wrzucasz biało do wody , mieszasz ( nie wstrząsasz ) w kółko , aż na oko sięrozpuści potem delikatnie zaczynać przechylać shaker w obie mańki , jak zrobi Ci sięw miare ok shake , możesz zacząc wstrząsać ale nei jakoś gwałtownie , troche zabawy i mogą zostać grudy zbite , ale imo warto lepsze to niż ta cholerna piana co do odtłuszczenia po [...]
niwix na moje oko to lepiej wygladales przed testem ale tak to jest jak sie ocenia po zdjeciach - swiatlo i pozy robia swoje edit: przesadziles kolego co do tego biala , mam czeko i wanilie, i kurde tylko wode barwia, praktycznie bez smaku , aha, rozpuszczalnosc idealna Zmieniony przez - FU w dniu 2007-03-06 17:07:43
terco, ja na oko z czasem, temp 180 + termoobieg aż się zarumieni ładnie, ale to nie trwa długo. Piekę na blasze/papierze. Dynię kroję w kostkę 2x2, daję trochę oliwy, obsypuję ziołami i solą i do piekarnika. Jak nie masz pewności czy już dobra to otwierasz, wyjmujesz i próbujesz :)