kabo9Wojmir28kabo9Wojmir28Czellista dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git
na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie
nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni
to franczyza więc w każdej piekarni może być inaczej, ale lepiej dmuchać na zimne
Nie rozumiem tego strachu przed mrożeniem. Co w tym złego? Ludzie doszukują się jakiejś trucizny w mrożeniu, a każdy wpierdziela lody, mrozi owoce, mięso i tu jest ok, za to chleb mrożony, ło panie toż to trutka.
Podwójnie? Można zamrażać i 7x dopóki nie zamrażamy z patogenami, bakteriami to przecież żadne się poprzez ponowne mrożenie nie rozwiną.
tylko, że ten chleb przed ponownym zamrożeniem leżał na półce przez cały dzień
ja staram się nie jadać i tyle
Dobra, ale jaki to ma wpływ na jakość chleba? Jak mi nie będzie smakował to nie kupię ponownie i tyle. Nie jem tego nie wiadomo ile, ale Oskroba zawsze mi smakuje i te z worka i te odpiekane na miejscu.