LDLparejmeiriiNo nie wiem, czasem zdarza się elegancka pierś z kurczaka a czasem wodnista mocno.
To nie wiem gdzie kupujesz, bo ja zawsze mam taką samą, przez co dokładnie wyliczam i wszystko się niemal zgadza co do joty.
Jak ktoś myśli, że piers z kurczaka od rzeźnika osiedlowego, która jest droższa, jest lepszej jakości, niż w popularnych marketach to gratuluję ogarnięcia. Nie wiecie jaka jest dystrybucja tych kurczaków. A szef, który pracuje w takim osiedlowym rzeźniku z reguły stara się wcisnąć Ci ten towar starszej daty, a w marketach po prostu sam wybierasz, bierzesz i nara. Ja Wam mogę sprzedawać kurczaki po 50 zł / 1 kg jak wierzycie w magię ceny :D "Droższe, kupiłem, dobre jakościowo, a nie jakieś tanie kurczaki" - "ja kupuje tylko bio sro eko które hasały po zielonej trawce słuchając Beethovena".
Jak Cię stać na eko bio żywność to zazdroszczę. Ale tylko troszkę. Ale cieszę się, bo sobotę kupiłem w promocji 2+1 gratis 30 opakowań makaronu durum w Bierze. Kupiłbym więcej, ale nie miałem tyle numerów, aby punkty nabijać. Zastanawia mnie czemu makaron nie jest daniem kulturystycznym.
Zmieniony przez - LDL w dniu 2022-11-08 07:48:35
Bo zawiera znaczne ilości glutenu. Nie wyobrażam sobie jeść dzień w dzień po pół kilo i więcej makaronu, bo brzuch by ciężko funkcjonował. Nie mam nietolerancji, ale ryż na pewno jest dużoo lepiej strawny.
Zmieniony przez - Helionus w dniu 2022-11-08 10:25:32