SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 7362205

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 789 Wiek 29 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9521
lodzianin1
Zależy od kasy ,dla.mnie najprościej ryba vitargo


Węgle nabijasz rybą ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94824 Napisanych postów 364825 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670196
Tak makrela

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 789 Wiek 29 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9521
Ma zero węgli ....





Zmieniony przez - Egon33 w dniu 2023-09-02 18:49:22
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 119 Napisanych postów 841 Wiek 32 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 10186
Sector27
Egon33
Próbował ktoś blendować jedzenie żeby wcisnąć węgle na masie ? Mam na myśli ryż np ze szklanką mleka a kurczak może być jedzony normalnie . To właśnie ryż i jego konsystencja przynosi mi najwięcej kłopotów w jedzeniu większych ilości węgli.

Mi, zbytnio węgli nie leżą. Blenduję tylko mięso A w nabijaniu kaloryczności orzechy pomagają.


Smakuje Ci zblendowane mięso czy to akt desperacji na rzecz wciśnięcia kalorii?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Szacuny 9051 Napisanych postów 82731 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 699755
Egon33
Ma zero węgli ....






Zmieniony przez - Egon33 w dniu 2023-09-02 18:49:22


Serio ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 165 Napisanych postów 586 Wiek 36 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 11173
LDL
Sector27
Egon33
Próbował ktoś blendować jedzenie żeby wcisnąć węgle na masie ? Mam na myśli ryż np ze szklanką mleka a kurczak może być jedzony normalnie . To właśnie ryż i jego konsystencja przynosi mi najwięcej kłopotów w jedzeniu większych ilości węgli.

Mi, zbytnio węgli nie leżą. Blenduję tylko mięso A w nabijaniu kaloryczności orzechy pomagają.


Smakuje Ci zblendowane mięso czy to akt desperacji na rzecz wciśnięcia kalorii?

To akt desperacji na rzecz zmęczenia żuciem XD
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21554 Napisanych postów 30786 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870484
Serio nie macie innych źródeł bialka niż kurczak, i węgli niż ryż? Załamka, jakbym czytał posty sprzed 15 lat, gdzie każdy tylko ryż kura oliwa i brokuł.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 165 Napisanych postów 586 Wiek 36 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 11173
Egon33
lodzianin1
Zależy od kasy ,dla.mnie najprościej ryba vitargo


Węgle nabijasz rybą ?

Chyba chodziło o Vitargo, jednak) Węgle można nabić. Tylko że brzydkie jest smakowo. A na te ze smakiem to o 1/2 ceny więcej trzeba wydać.
Mieszałem to z białkiem. Ale zauważyłem spory spadek cukru po tym (po białku), nie po Vitargo. Nie wiem czemu tak. Ale mam jeszcze tego z kilka kiło w domu (i białka i Vitargo))))
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 209 Napisanych postów 789 Wiek 29 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 9521
prz1993
Serio nie macie innych źródeł bialka niż kurczak, i węgli niż ryż? Załamka, jakbym czytał posty sprzed 15 lat, gdzie każdy tylko ryż kura oliwa i brokuł.


Węgle a nie tłuszcze rybne czy z masła orzechowego , o to chodzi a nie o kalorie . Kasza , makaron , banany ...wrzuć cos Przemo jak masz jakiś patent bo sam widzisz że każdy sobie radzi na swój sposób a blendować to chyba nie taki zły pomysł , tak mi się wydaje ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21554 Napisanych postów 30786 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870484
Kleik ryżowy, w wersji bieda mąka ryżowa, i robisz budyń. Gainer. Suszone owoce, soki owocowe, tylko to już wiadomo jako dodatek. Białko z nabiału jeśli tolerujesz, skyry, twarogi, puddingi białkowe. A najlepiej po prostu wpc, u mnie ponad połowa białka idzie w wpc, z kurczakiem mam tylko 1 posiłek dziennie.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HTZ jednak wyszło inaczej

Następny temat

PL Realia - czyli co warto brać

WHEY premium