SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 7401130

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 112 Napisanych postów 544 Wiek 36 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 20272
Amg27
Orientuje sie ktoś jak to jest z cabaserem ??? Od dłuższego czasu już nie produkują i zostały tylko resztki ???


nie było chwile, ale już wszyscy mają
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 959 Napisanych postów 2729 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 46484
Aleks
Ja na joszce super sie czuje, a na clenie to jak bym mial zaawansowanego parkinsona

Ja na clenie to tylko 2 dni się mecze potem to już tylko po zwiększeniu dawki może 1h w ciągu dnia się źle czuje potem nornalnie , nawet do 300 bez problemów bym mógł dojść i sobie tyle lecieć;)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2076 Napisanych postów 4166 Wiek 39 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 290783
kosta83
Nawet nie strasz bo ja dla caba biorę pod uwagę wakacje w Turcji

No serio ... ja już mam wykupione na czerwiec i chyba magnes na lodówkę Se przywiozę
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 16199 Napisanych postów 18110 Wiek 41 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 196673
No ja też w czerwcu będę leciał także od kwietnia kolejna redukcja
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 13140 Napisanych postów 18874 Wiek 32 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 339452
A ja w tym roku odpuszcze więc bedzie progres zycia
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 667 Napisanych postów 2385 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 22105
Moja doszła już do takiej wprawy w przyrządzaniu filetów kurczaka, że są normalnie pyszne Dzień wcześniej mocno przyprawia i później piecze w piekarniku, w rękawie. Piekarnik rozgrzany do 230*C z termoobiegiem i na 31 min Całość około 3kg, równo rozłożone w rękawie. Robimy takie porcje po 250g surowego i po obróbce wychodzi około 210-215g upieczonego, mega soczysty i pyszny. Kiedyś jak za długo i wychodził suchy to potrafił z tych 250g na 150g się wysuszyć. Później wszystko ląduje w zamykanym naczyniu, w lodówce i przez trzy dni tylko ryż albo ziemniaki ugotować i żarcie gotowe. Oczywiście nie jem tylko samego kurczaka
1

Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1681 Napisanych postów 3713 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 39284
Od ponad tygodnia w sklepie SFD brakowało większości smaków dla BULK z AN.. czekam tydzień, dziś patrzę a BULKA już zupełny brak. WTF? Czy tak trudno ogarnąć logistykę? Nie zauważyli, że się kończy magazyn? Ktoś coś wie?

POWERED BY ...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94927 Napisanych postów 364912 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1670438
Napisz w dziale od sklepu pytanie na pewno odpowiedzą, może trafił się hurtownik i kupił wszystko co było akurat.
1

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 191 Napisanych postów 799 Wiek 35 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 8197
ryba266
Moja doszła już do takiej wprawy w przyrządzaniu filetów kurczaka, że są normalnie pyszne Dzień wcześniej mocno przyprawia i później piecze w piekarniku, w rękawie. Piekarnik rozgrzany do 230*C z termoobiegiem i na 31 min Całość około 3kg, równo rozłożone w rękawie. Robimy takie porcje po 250g surowego i po obróbce wychodzi około 210-215g upieczonego, mega soczysty i pyszny. Kiedyś jak za długo i wychodził suchy to potrafił z tych 250g na 150g się wysuszyć. Później wszystko ląduje w zamykanym naczyniu, w lodówce i przez trzy dni tylko ryż albo ziemniaki ugotować i żarcie gotowe. Oczywiście nie jem tylko samego kurczaka


Co to za rekaw ktory uzywasz ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 667 Napisanych postów 2385 Wiek 41 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 22105
Rękaw do pieczenia. W polskim sklepie musisz kupić Tomek, Holendrzy jescze tego nie wynaleźli

Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HTZ jednak wyszło inaczej

Następny temat

PL Realia - czyli co warto brać

WHEY premium