Amg27Orientuje sie ktoś jak to jest z cabaserem ??? Od dłuższego czasu już nie produkują i zostały tylko resztki ???
nie było chwile, ale już wszyscy mają
Ilość wyświetleń tematu: 7401130
Amg27Orientuje sie ktoś jak to jest z cabaserem ??? Od dłuższego czasu już nie produkują i zostały tylko resztki ???
AleksJa na joszce super sie czuje, a na clenie to jak bym mial zaawansowanego parkinsona
kosta83Nawet nie strasz bo ja dla caba biorę pod uwagę wakacje w Turcji
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
POWERED BY ...
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
ryba266Moja doszła już do takiej wprawy w przyrządzaniu filetów kurczaka, że są normalnie pyszne Dzień wcześniej mocno przyprawia i później piecze w piekarniku, w rękawie. Piekarnik rozgrzany do 230*C z termoobiegiem i na 31 min Całość około 3kg, równo rozłożone w rękawie. Robimy takie porcje po 250g surowego i po obróbce wychodzi około 210-215g upieczonego, mega soczysty i pyszny. Kiedyś jak za długo i wychodził suchy to potrafił z tych 250g na 150g się wysuszyć. Później wszystko ląduje w zamykanym naczyniu, w lodówce i przez trzy dni tylko ryż albo ziemniaki ugotować i żarcie gotowe. Oczywiście nie jem tylko samego kurczaka
Train like a beast, eat like a king & sleep like a deadbeat.
Nasz sklep
Mega promocja
Podobne tematy
Artykuły