SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dyskusje o żarciu ,treningu i innych czynnikach przełamujacych stagnacje .

temat działu:

Doping

Ilość wyświetleń tematu: 7350476

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Aspiracja to czesc prawidłowo wykonanej inj .
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 24495 Napisanych postów 68170 Wiek 36 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 538073
W bark wcale nie trzeba byc rozciagnietym, nawet latwiej jak poslad, ale wszystko kwestia wygody
Uda jak sa rozrosniete, tez mozna fajnie obstrzelac

"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
Wojmir28
Czellista dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git


na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie
nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni
to franczyza więc w każdej piekarni może być inaczej, ale lepiej dmuchać na zimne
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lodzianin1 Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 94715 Napisanych postów 364680 Wiek 48 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 1669787
W poslad że dwa razy na stojąco jak wbijalem to mnie skurcz w najszerszy lapal i lipa tak stać wygiętym z pompką w tyłku %
2

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1323 Napisanych postów 1407 Wiek 30 lat Na forum 4 lata Przeczytanych tematów 51615
kabo9
Wojmir28
Czellista dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git


na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie
nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni
to franczyza więc w każdej piekarni może być inaczej, ale lepiej dmuchać na zimne



Nie rozumiem tego strachu przed mrożeniem. Co w tym złego? Ludzie doszukują się jakiejś trucizny w mrożeniu, a każdy wpierdziela lody, mrozi owoce, mięso i tu jest ok, za to chleb mrożony, ło panie toż to trutka.
Podwójnie? Można zamrażać i 7x dopóki nie zamrażamy z patogenami, bakteriami to przecież żadne się poprzez ponowne mrożenie nie rozwiną.
1
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 861 Napisanych postów 13725 Wiek 51 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 126144
Ja parę razy w poślad sam ładowałem, jak się moja Pani na mnie obraziła, łatwo nie było, ale dałem radę.

Co do skurczu, to kiedyś w trakcie jazdy spadła mi zakrętka wody na podłogę w bankowozie i jak sięgnąłem, to skurcz taki w kapturze, że aż niemal słabo mi się zrobiło. Przez 3 minuty nie mogłem ręką ruszyć
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
lordknaga Doradca
Ekspert
Szacuny 5396 Napisanych postów 15414 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 388327
ja mam np. tak od dluzszego czasu, ze bilem po udach lata, i teraz biore za kazdym razem swieza igle 0.5 i nie moge tego za ch** w udo wtloczyc a jak zrobie bark czy gdzie indziej, to bark idzie jak w maslo... a udo to ciskam czasem tak, ze te uszy na gorze pompki az sa powyginane...
1

http://www.sfd.pl/Lordknaga_blogo_galeria-t1129580.html

LORDKNAGA - MOJA PRZYGODA Z CROSSFITEM - sponsored by reebok

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51566 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Mam to samo jak wale po udach , aż się tłoczek gnie na wszystkie stromy . Dziwie się ze igła mi jescze nie wyskoczyła z pompy
2
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 959 Napisanych postów 2729 Wiek 29 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 46484
lodzianin1
W poslad że dwa razy na stojąco jak wbijalem to mnie skurcz w najszerszy lapal i lipa tak stać wygiętym z pompką w tyłku %

Na clenie mam to samo:,-$
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4932 Napisanych postów 15291 Wiek 48 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1180542
Wojmir28
kabo9
Wojmir28
Czellista dokładnie, o tej firmie pisałem. Wszystkie produkty Oskroby są git


na papierze może to tak wyglądać, ale w praktyce Oskroba dużą część chleba wypieka z mrożonego ciasta na miejscu w piekarni, to co się nie sprzeda jest mrożone i odgrzewane, więc mamy podwójne mrożenie
nie tknąłbym ich chleba z mrożonki bo wiem jak to wygląda od kuchni
to franczyza więc w każdej piekarni może być inaczej, ale lepiej dmuchać na zimne



Nie rozumiem tego strachu przed mrożeniem. Co w tym złego? Ludzie doszukują się jakiejś trucizny w mrożeniu, a każdy wpierdziela lody, mrozi owoce, mięso i tu jest ok, za to chleb mrożony, ło panie toż to trutka.
Podwójnie? Można zamrażać i 7x dopóki nie zamrażamy z patogenami, bakteriami to przecież żadne się poprzez ponowne mrożenie nie rozwiną.

tylko, że ten chleb przed ponownym zamrożeniem leżał na półce przez cały dzień
ja staram się nie jadać i tyle
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

HTZ jednak wyszło inaczej

Następny temat

PL Realia - czyli co warto brać

WHEY premium