Wojmir28Nie unos się tak, po prostu wszędzie wszyscy widzą spisek, bo widzieli na jutubie filmik jak indyjskiej taśmie pompowane są kurczaki. Tyle ucieka jak się niefortunnie podda obróbce, ile razy robiłem steka 200g z kawałka i zostawalo ok 180g, a resztę w kostkę na kilka dni dusilem i uciekło 40%, dla zobrazowania z 3kg zostaje ok 1,8-2kg. Wystarczy tutaj drobny błąd, nie zamkniesz porów przed duszeniem wrzucisz za dużą ilość na patelnię, za mały ogień, za mocno obnizysz temp. i zacznie pusczac wodę.
Ja nie kieruje sie filmani na yt
A tym co jest w realu a ze mam znajomego ktory jest wspolwlascicielem duzego zakladu przeturstwa miesnego i mi dobrze powiedzial co jest dodawane do miesa.
Moze jak zechce to sie tu pochwali bo bywal na forum.
Kurczakow nie jem od moze 4 lat
Jedynie jak mi sie trafi z wioski ktorego sam ubilem.To zjem
Uwiez mi bawie sie w tym sporcie i dopingu grube lata i mam pojecie .
snara