Czesc wszystkim, juz jestem!!!Szczesliwa i troche schudnieta!!!Bez wielkich efektow ale jednak (3cm w pasie)!!!Juz dawno nie czulam sie tak dobrze!!!Przeszedl mi glod, przeszly bole glowy. Uczucie lekkosci. Euforia. W sobote, po rybie (kupilam troche za tlusta, na grilu tluszcz sie wytopil, ale jednak) myslalam, ze zwymiotuje...a potem do wieczora - zero uczucia pustki w zoladku. To samo w niedziele. Poniedzialek przezylam bezstresowo. Juz nie potrzebuje otreb, ale od czasu do czasu wszamam lyzeczke albo dwie dla przyjemnosci jelit!!! Pozostaly male ochoty na cos slodkiego. I ogromna ochta na chrupiace jablka!!!Pachnace jesienia, prosto za straganu!!! Zamierzam wycieczke w kopenhadze przedluzyc o tydzien-dwa, moze z malymi zmianami typu jogurt i platki na sniadanie (JOGGER czy moze byc musli?). Dziewczyny, a ten artykul to gdzie? Rusalko, badz dzielna, zmien troche diete na mniej drastyczna (moj mail: [email protected]) razem damy rade!!! Biore chrom i dziala, nie czuje potrzeby jedzenia slodyczy. Poza tym te suplementy. Do citrosepu nie moge sie przekonac (ochyda), ale raz dziennie sie zmuszam!!! Pije ogromne ilosci wody i herbatek owocowych (wiecej czasu spedzam na wycieczkach do Wc niz do kopenhagi
. Mam duzo do roboty, wiec i mysli latwiej zajac. Wychodzic z domu nalezy jak najbardziej!!! Ogladanie Tv to pulapka: co chwile jakies zarcie!!! Poza tym stosuje system nagrod: jak dotrwam do polowy to kupie sobie...w sobote byl wystrzalowy sweter, w nastepna planuje super buciorki itd Jogger, zamiast jajek jem jogurt albo kawalek rybki lub kurczaczka!!! I czuje sie coraz lepiej. Uloze sobie dietke, podam do zaakceptowania!!!Trzymajcie sie dzielnie, tysiac buziaczkow!!!
AngieB

AngieB
AngieB