nogi mnie troche palą/bolą jak jade tak, moge oddychac tak zeby swobodnie mowic, ale mecze sie przyznam. Moze masz sugestie jak dlugo jezdzic i jak ciezko, zeby nie przeciazac sie?
ZEJDŹ NA NIECO NIŻSZE TĘTNO (NP. POCZĄTKOWO 125), GDYŻ NA DIECIE K. MA SIĘ ZDECYDOWANIE NIŻSZĄ WYDOLNOŚĆ MAKSYMALNĄ. gDY NIE ODCZUWA SIĘ ZMĘCZENIA, MOŻNA KRĘCIĆ I 2GODZ. ISTOTNE, ŻEBY NIE POWSTAWAŁY ZAKWASY, BO TO OZNACZA TRENING POZA ZAKRESEM AEROBOWYM.
W sumie to ja dopiero od 10 dni nie pale papierosow.
TO JESZCZE DOCHODZI SYNDROM ABSTYNENCKI
Dodam ze dzis po tym feralnym treningu i wymiotach pozniej dobrze sie czulem i przy posilku o 15 godzinie nie mialem juz slabosci, ale odlozylem Chitosan.
POTRENINGOWY PROBLEM WYGLĄDA NA NIEDOCUKRZENIE SPOWODOWANE ZBYT INTENSYWNYM TRENINGIEM, TEN PRZY JEDZENIU - ZBYT GWAŁTOWNĄ REAKCJĄ TRZUSTKI NA POJAWIENIE SIĘ WĘGLOWODANÓW (I NIEDOCUKRZENIE GOTOWE). naWET NEWIELKA ILOŚĆ TŁUSZCZU SPOWALNIA TĄ REAKCJĘ
Teraz czuje jak mnie zaczyna ssac w zolodku, ale za godzine posilek wiec jest git.
MOŻESZ ZWIĘKSZYĆ POSIŁKI, PROPORCJONALNIE DOKŁADAJĄC WĘGLOWODANÓW I
BIAŁKA, ŻEBY UNIKNĄĆ UCZUCIA GŁODU.
Ad2. Wiec bolow glowy w zyciu mialem bardzo malo chociaz przy tej diecie troche mnie pobolewa glowa.
TEŻ Z NIEDOCUKRZENIA
Mam lekko podwyzszone cisnienie, moze ta wiadomosc sie przyda. No prawie zawsze mam 140/90 przy pulsie ok 60. Teraz mam 136/84 puls 56.
MNIE PO KOPENHASKIEJ CIŚNIENIE SPADŁO DOŚĆ WYRAŹNIE. SPRÓBUJ TAKIEGO MIXA: PO 1 ŁYŻECZCE NALEWKI Z GŁOGU I NALEWKI Z JEMIOŁY, ZALANE WODĄ.
Wydaje mi sie ze dzis moglem sie przeciazyc poprostu.