SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta kopenhaska

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1497727

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 207
no i tak...jak pisałam wcześniej, muszę przerywać dietę, choć nie chcę (urlop w Tunezji-a nie chcę przejść na jedzenie od nich tak od razu po tej diecie)
dziś siódmy dzień, szło mi świetnie, za 6 dni 2.5 kg-dla mnie to super, bo nie mam nadwagi (z 54 kg na 51.5 kg)- bez ćwiczeń niestety bo mi się nie chciało jakoś, no i tyle chciałam schudnąc

będę bardzo się starała aby utrzymać wagę, zrezygnuję trochę z pieczywa i ziemniaków, no i pomniejszone porcje koniecznie !!

faktycznie się szybko chudnie...no i nigdy nie czułam głodu !!!

polecam wszystkim dietę, chwilowe złe samopoczucie i słabość szybko mija,
trochę upartości tylko, bo dieta nie jest aż taka straszna !

pozdrawiam wszystkich, trzymajcie się, wytrwajcie do końca, pamiętajcie o witaminach, :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 34 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 207
co do ryby..może być wędzona, taką jadłam
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 278
nie dobrze mi... ;-/ zmuszam się aby nie zwrócić szpinaku...postanowuiłam,ze nie będzie ŻADNYCH ustepstw..a jesli tak to trzeba zjeśc to zielone cholerstwo...zatkałam nos i szybciutko połykałam...fe fe feeeee. Co do kawy to rozumiem też czekam aż wystygnie i na raz wszystko jak za starych czasów te okropne lekarstwa.. Kompletnie nie chce mi się jeść...ledwo wcisnęłam w siebie to jedno jajko i pomidora...i dobrze. trzymam kciuki za wszystkich nowych i wszystkich wytrwałych wycieczkowiczów ;-P
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 26 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 278
MateoPL - TRZYMAJ SIĘ!!!!!!! I przeczytaj coś więcej...masz ponad 200 stron informacji na temat tej diety( przeczytaj pierwsze 30 i bedziesz miał całkiem dobrą wiedze).Nie spodziewaj się swietnych efektów typu 10 kilo.5-6 mniej więcej na tym sie chudnie.Jesli tak jak ja uwielbiasz szpinak to zastępuj go innymi warzywami typu sałata,brokuły.Jak będziesz mial problem to zgłaszaj sie do naszego kochanego guru JOGGERA- chociaż chwilowo go nie ma...ale napewno do nas wróci juz niedługo I raczej nie przesadzaj teraz z rowerkiem.Też ciągle jeżdzę więc rozumiem ale pochłaniasz teraz ok.700 kalorii a to troche mało jak na długie wycieczki rowerowe szczególnie jesli jeżdzisz intemsywnie i szybko...ja ostatnio wymiekam po 10 kilometrach..wstyd 3maj się ;-*
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 21 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 78
Mój piaty dzien dobiega końca. Jest nawet dobrze. Rybę upiekłam a zamiast piersi kurczaka zjadłam jak należy stek wołowy. Najadłamm się za wszystkie czasy
Dzięki za info o kurczaku. Jutro zszamię ale czy pieczony to też cały (tzn jakieś 700 g)? I szkoda, że bez skórki ;-( . Najlepsza

DZISIAJ NIE WYTRZYMAŁAM I SIĘ ZWAŻYŁAM. Z SAMEGO RAŃCA CZYLI PO CZTERECH DNIACH -2 kg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 9 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 16
Dziś był 7 dzień.
Wczoraj złamałem się i wlazłem na wagę.
7 kg mniej.
Na dokładke ewidentnie to widać.
Szczególnie po twarzy i nogach.
Dziś rower zdecydowanie delikatniej - to znaczy tylko 40km.
Ponieważ wczoraj troszkę lużniej pojechałem, dziś nie było taryfy ulugowej.
Zły objaw - nieprzyjemny posmak w ustach. I drugi zły objaw - dzisiejsze Piersi z kurczaka zjadłem w całości. Nie to bym miał ochotę na więcej, ale sadziłem, ze połowa mi wystarczy. I byłoby tak w zasadzie, ale planuję jutro też trochę rowerem pogonić mięśnie i uważałem, że białko jest niezbędne, by organizm nie żżerał mięśni.

Brakuje mi jogurtów i kefirów, skondensowanego mleka (tego 4% tłuszczu - jest rewelacyjne), i OWOCÓW.

6 dni, z tym, ze to co się je w tym okresie spokojnie wystarcza i nie jest się głodnym
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 62
Thx ginia :] A co ty planujesz po tej diecie Kopenhadzkiej ?? Bo ja wlasnie nei wiem a trzeba cos ze soba zrobic :p Dwa dni po diecie wyjezdzam do Egiptu i se tak pomyslalem ze sa tam doskonale warunki na fittnes moge caly dizen plyweac a do tego duzo sie bede pocil bo przeciez jest wysoka temperatura. Jakbyscie mieli pomysly na jakas dobra diete, skuteczna to chetnie popatrze :D Z gory THX ;] I Pozdrawiam wszystkich tryzmajcie sie !!

__,,--==:MateoPL:==--,,__

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
I takie pytanie - czy znalazł ktoś w sieci opis tej diety - dlaczego akurat taka kompozycja posiłków?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Do tych którym nie idzie jedzenie szpinaku.
Nie wiem jaki kupiliście, ale polecam mrożony HORTEX LIŚCIE - jest super.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 11 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 54
hej czy ktos mi moze powiedziec czy zamiast orebow mozna pogryzc zwykle platki kukurydziane na sucho?...moi qple dzis na sniadanie jedli platki z zimnym mlekiem a potem jogurcik truskawkowy malo mi oczy nie wyszly...marzy mi sie taki jogurt truskawkowy i francuski migdalowy rogalik...a tu dopiero 4 dzien mina...a wogole to mam wrazenie ze nic mi nie ubylo...nie wiem czemu tak...buhuhu:(

migotka xxx

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPALANIE TŁUSZCZÓW PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO - artykuł

Następny temat

grube nogi

WHEY premium