Szacuny
1
Napisanych postów
39
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
333
gia zle stawiasz sobie cele,
-niejestes osoaba z duza albo mala nadwaga tylko laska ktora ma 2cm za duzo wiec ta dieta nieda efekty(zreszta joger to napisal)
** to się okaże;D
-poszukaj gdzies na forum ale bylo to opisane o osobach ktore maja manie skakania z jednej diety na druga,z tego co sie dalo przeczytac to taka jestes
** faktycznie przeskok, ale mi zależy, bo "terminy mnie gonią"
o permareksji wiem, czytałam, ale czy ją mam- wątpie.
- na dodatek twoje diety sa czysto idace pod anoreksje i sjechanie sobie psychiki w twoim mlodym rozwijajacym sie zyciu
** z tym po części mogłabym się zgodzić, mój stosunek dojedzenia nie zawsze był zdrowy, jest jednak o niebo lepszy niż rok temu.
Na 1000 naprawde wolno to idzie, a schudnąć chce "do pracy"
-zrub sobie plany troche bardziej w przyszlosc uluz dobrze dobrane posilki(odzywianei dzial)
** po kopenhaskiej, planuje baaardzo wolny powrót do zdrowego jedzenia 1900kcal
-w twoim wieku to skora powinna byc jedrna jak pupcia niemowlecia
** jest, ale ma taka pozostać:D
Szacuny
0
Napisanych postów
105
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
967
chciałam delikatnie rzecz ujmując zauważyć, że to jej sprawa co robi ze sobą i pyta o konkretne rzeczy, a wy odpowiadacie mało konkretnie , to dopiero jest chore , o!
Każdy dzień to walka
Ze sobą-Ciałem i umysłem
Wygram jak sie wyzwole z objęć
Które mnie tak mocno trzymają
Szacuny
14
Napisanych postów
2336
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
11009
chciałam delikatnie rzecz ujmując zauważyć, że to jej sprawa co robi ze sobą
rusalko to niejest chore,chorym jest brak reakcji z otoczenia i znieczulica na druga osobe,czasem dobrze jak sie uslyszy opinie innych o tym co sie robi, milo jak ktos inny doradzi nam cos innego a nie konkretnie i sucho odpowie,