gia zle stawiasz sobie cele,
-niejestes osoaba z duza albo mala nadwaga tylko laska ktora ma 2cm za duzo wiec ta dieta nieda efekty(zreszta joger to napisal)
** to się okaże;D
-poszukaj gdzies na forum ale bylo to opisane o osobach ktore maja manie skakania z jednej diety na druga,z tego co sie dalo przeczytac to taka jestes
** faktycznie przeskok, ale mi zależy, bo "terminy mnie gonią"
o permareksji wiem, czytałam, ale czy ją mam- wątpie.
- na dodatek twoje diety sa czysto idace pod anoreksje i sjechanie sobie psychiki w twoim mlodym rozwijajacym sie zyciu
** z tym po części mogłabym się zgodzić, mój stosunek dojedzenia nie zawsze był zdrowy, jest jednak o niebo lepszy niż rok temu.
Na 1000 naprawde wolno to idzie, a schudnąć chce "do pracy"
-zrub sobie plany troche bardziej w przyszlosc uluz dobrze dobrane posilki(odzywianei dzial)
** po kopenhaskiej, planuje baaardzo wolny powrót do zdrowego jedzenia 1900kcal
-w twoim wieku to skora powinna byc jedrna jak pupcia niemowlecia
** jest, ale ma taka pozostać:D
-niejestes osoaba z duza albo mala nadwaga tylko laska ktora ma 2cm za duzo wiec ta dieta nieda efekty(zreszta joger to napisal)
** to się okaże;D
-poszukaj gdzies na forum ale bylo to opisane o osobach ktore maja manie skakania z jednej diety na druga,z tego co sie dalo przeczytac to taka jestes
** faktycznie przeskok, ale mi zależy, bo "terminy mnie gonią"
o permareksji wiem, czytałam, ale czy ją mam- wątpie.
- na dodatek twoje diety sa czysto idace pod anoreksje i sjechanie sobie psychiki w twoim mlodym rozwijajacym sie zyciu
** z tym po części mogłabym się zgodzić, mój stosunek dojedzenia nie zawsze był zdrowy, jest jednak o niebo lepszy niż rok temu.
Na 1000 naprawde wolno to idzie, a schudnąć chce "do pracy"
-zrub sobie plany troche bardziej w przyszlosc uluz dobrze dobrane posilki(odzywianei dzial)
** po kopenhaskiej, planuje baaardzo wolny powrót do zdrowego jedzenia 1900kcal
-w twoim wieku to skora powinna byc jedrna jak pupcia niemowlecia
** jest, ale ma taka pozostać:D