Jeśli już jesteś na 1000, masz zapewne tryb 'oszczędnościowy' i ta dieta może w ogóle nie podziałać. Wyjdzie to zybko, gdy zaczniesz nagle marznąć.
** A myślałam ze ona podkręca metabolke właśnie... To może tan tydzień przed kopenhagą na 1200 pojade>?
2) czy 2 dni (24.12,25.12...) jedzenia na maxa sprawią że wszystko mi wróci... Tak bardzo się ciesze na świąteczne jedzenie, a nie chce jojo!
Po świętach bym zrobiła 3 dni monodiety np jabłowo-owocowej żeby mi to co zjem nie odłożyło się...
Dopiero po tej fruktozie naprawdę się odłoży
** Fruktoza nie ma wielkich tendencji do odkładania się zwłaszcza w monodiecie, gdzie musi być jedynym paliwem dla organizmu.
A co byś proponował po 2 dniach obżarstwa żeby złagodzić jego skutki?
3) Czy po kopenhaskiej musze być na diecie niskowęglowodanowej? Kocham węgle, raczej te zdrowe, po słodycze sięgam rzadko, ale czy po 13 mogę spokojnie jeść w moim limicie kcal grahamki, owsianki, makaron razowy itp?
To nie limit kalorii, ale indywidualny zakres ilości węgli decyduje o stabilizacji wagi. Można to określić metodami Atkinsa
** Jak to określić? Generalnie na węglach nie tyje, a na białkowej diecie głodna chodziłam. Po owsiance dłużej jestem syta niż po twarogu z tuńczykiem.
4) Teraz kwestia kawki. Co wy na to: Rano o 5.00 (tak wstaje:/) kawka, o 6.30 lunch, w szkole kawki, cola light, a po szkole obiad? Może być? Bo ciężko mi się myśli z pustym brzuchem, wole w szkole być po posiłku jakimś:)
Jeszcze wieczorem samo białko, żeby nie było zbyt dużej przerwy do rana.
** A w jakiej bazkalorycznej postaci mam je spożyć?
5)l-glutamina - w aptece to dostane?
W sklepiku sfd
** A w aptece nie ma po co pytać, tak? Bo nie chce czekać na przesyłke///
6)Jak chudną na tym szczupli ? Bo ja muszę schudnąć do agencji modelek, więć nadwagi na pewno nie mam, ale chce na zawsze zrzucić 3 cm z bioderek, 2 z ud, 3 z tali... Na 1000 wooolno to idzie, a czas mnie goni...
Patrz p.1
Czy o tej 5 rano ćwiczysz?
** nie, o 5 rano ucze się. Nie mam czasu na ćwiczenia, bo mam mnóstwo nauki, co drugi dzień, czasem codziennie ćwicze 15min na twisterku talie i 15 min wymachy na uda. Nie jestem bardzo otłuszczona, chce wymodelować ciało jednocześnie troche stracić cm...
** Czy uważasz że kopenhaska nic mi nie da?
** Czy cole light moge na niej bez ograniczeń
** Czy musze to białko wieczorem, na codzień tez kończe jedzenie po obiedzie, bo dobrze śpie kiedy kłade się głodna.
Pozdrawiam