Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
509
witam wszystkich!
dziś mój czwarty dzień i jest ze mną trochę kiepsko. Zaczęło się już w czoraj wieczorem,ale jakoś usnęłam. A dziś z samego rana -kibel. Tak się umęczyłam,ze glowa mała, bo za bardzo nie miałam czym zwymiotować.Pomyślalam,że to niedocukrzenie,(bo o czymś takim wspominał Jogger)i zjadłam łyżeczke cukru. Troche mnie przeszło. Za mną już kawa i zielona.
Bardzo mi zależy aby wytrwać do końca, ale boję się ze bedzie jeszcze gorzej i że będe musiała zaprzestać:((((
Witam wszystkich nowicjuszy!
"Wiele okazji do śmiechu traci ten,kto nie potrafi śmiać się z samego siebie"
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
451
a ja wlasnie pochlonelam miecho i zamiast salaty brokula. podsmazylam chwilke z czosnkiem i lyzeczka oliwy z oliwek. Nie zdjadlam wszystkiego- az mi niedobrze tak sie napchalam. kolo 6 rybka i 5 za mna)
Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30354
"Uczucia głodu brak, do czasu... napicia się wody mineralnej :( Dopiero wtedy mam wrażenie, że niczego nie jadłam.
Co z tym zrobić? "
Wypić duszkiem np. 2 szklanki niewielka ilość pobudza wydzielanie soków żołądkowych, trzeba pić tyle, żeby zapełnić żołądek
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
97
Jeżeli jest ktoś kto może mi poradzić już "za chwile" to proszę, bo wyjeżdżam o 22.00 do dyskoteki i boję się,że tam o godz. 2.00 nie wytrzymam z głodu, czy mogę sobie teraz wypić np. kawe z cukrem, albo coś przekąsić?Jestem 1h po kolacji z 2jajek i marchewki