SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta kopenhaska

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1450170

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 26
Witam w 7 dniu diety ponoc najgorszym :P
cos sie tu cicho zrobilo i jakos nikt nic nie pisze, moze porzucili wszyscy diete?
ja sie trzymam dzielnie, nie wiem jak bedzie dzisiaj
waga stoi 62.3
biust 96 ---> 95
pas 74 ---> 72
biodra96 ---> 95
udo 57 ---> 55,5
łydka 35 ---> 34,5
no to by bylo na tyle
trzymam kciuki , odzywajcie sie

Osiagne to co chce :P

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
yupie_girl ZASŁUŻONA
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 4510 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 30521
hmmm, wydaje mi sie, ze takie "centymetrowe" spadki mozna miec po 2tyg normalnego jedzenia+ćwiczenia.

Ale Pozdr

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 105
Gratulacje Karolka
utrata cm do naprawdę wielki sukces,chyba nawet istotniejszy od spadku wagi,wielkie brawo ,bo to już 7 dzień,mój dziś pierwszy,wiem daleeeka droga przedemną ale dam radę.Zjakiego pułapu wagowego startowałaś i ptzy jakim wzroście?
I nie poddawaj się półmetek za Tobą,efekty są a przed Tobą kolejne, i o to chodzi.Mam nadzieję że ja dotwrwam przynajmnie do tego dnia co ty.

GDYHSHHCBBJ

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 88
No widze ze chyba juz wszyscy schudli poza mna????/, bo zero odzewu :(((
No nic, napisze tylko ze diete zaczynam od jutra i jak tylko o tym pomysle to juz czuje sie glodna (hehe) Teraz ide pogrzebac w lodowce i pozegnac sie z jej zawartoscia na nastepne 13 dni. A od jutra bede dzielna i nic mnie nie zlamie! (jak sobie tak bede powtarzac to moze w to uwierze!) Czekam na doping i moze na kogos kto sie do mnie przylaczy.
PS W perspektywie mam randke, trafil sie taki jeden mily mezczyzna, to mam nadzieje ze mnie to zmowtywuje podwujnie!!! Buziaczki!!!

Zmieniony przez - eli_za w dniu 2005-05-18 13:42:13
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
o boyku! Zamiast dodac nowy zapisek to zmienilam stary! No nic pozostalo mi tylko sie przyznac, ze jestem blondynka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ojjj i jeszcze jedno! Czy ktos moze mi polecic jakies sprawdzone(!) kosmetyki do ujedrniania skory w czasie diety i do zapobiegania rozstepom?? z gory dziekuje za odpowiedz..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
yupie_girl ZASŁUŻONA
Początkujący
Szacuny 25 Napisanych postów 4510 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 30521
eliza, w dziale Uroda jest b.duzo o tym

Pozdr.

:)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
cholerka, ale sobie pofolgowalam (sernik, kurczaczek, i juz 3cia urodzinowa whisky +cola)az mi wstyd to pisac!Ale to nic, od jutra zaczynam diete, to zdaze sobie jeszcze pocierpiec, buuuuu:(( Szkoda tylko, ze nie znalazlam nikogo chetnego do wspolpracy. Wszystkim, ktorzy sa wlasnie na diecie gratuluje wytrzymalosci!!! Pozdrawiam, buziaki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Yupie_girl dziekuje za odpowiedz. Pobuszowalam w dziale uroda i cos tam nawet sensownego wygrzebalam. Takze od jutra nie tylko stosuje diete ale takze zaczynam cwiczyc i regularnie sie "upiekszac". I zycze sobie w tym wszystkim duzej wytrwalosci. Pozdrawiam..
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 18 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 678
Witam , mam zamiar jutro zaczac ta diete , przeczytalam bardzow iele na jej temat i oczywiscie wsyztko co mi bylo potzrebne odnotowalam , jednak mam rowniez kilka pytan na ktore nie znalazlam odpowiedzi a wiec mianowicie :
1.NIecierpie białek ugotowanych jajek , jedyna forma w jakiej jestem w stanie zjesc bialko to jajecznica , czy jest dopuszczalna taka forma spozycia , bez dodatku tluszcu oczywiscie na patelni teflonowej ??Lub ewentualnie czy mozna jajka w ogole czyms zastapic ?
2.Na czym tzreba smazyc te befsztyki ? czy ma byc to olej czy na patelni bez zadnego tluszczu ? Oraz jakiej mniej wiecej wielkosci ma byc to mieso ? taka pzrecietna waga ? I czy moge to miesko sobie obsmazyc zeby bylo chrupiacez wierzchu czy musi byc tylko podduszone ?, bo wiadomo ze spalone oznacza weglowodany .
3.Czy moge cukier do kawy zastąpić i tabletką słodziku ?
4.Czy plaster wedliny to 10 gram czy dkgram ? Bo wydaje mi sie ze 10 dkg to troche sporawo !
5.Czy jest mozliwośc zastapienia szpinaka fasolką szparagową? Ktora uwielbiam !
6. Czy podczas tej dweity moge pić sok z marchwi ? Bo dotąd piłam codzienie ok 750 ml. dzienie , by ppoprawic koloryt skory , jednak wiem ze to rowniez dodatkowe weglowodany i nei wiem czy moge sobie na to pozwolic ?
7.Moge przyprawiac mieso i warzywa zamiast sola sosem sojowym , lub magą ?
8.Zastanawia mnie czy ilosc jogurtu to 2/3 szklanki czy 2,3 szkolanki ?
dziekuje z góry za odpowiedz , bede wdzieczna !! Pozdrawiam !

~~BoWMoichŻyłachPłynieTabascoOstreIŻądneNiezwykłychDoznań,
KtórePaliMnieOdŚrodkaIZmuszaDoDziałania~~(F.R.)

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPALANIE TŁUSZCZÓW PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO - artykuł

Następny temat

grube nogi

Obnizka