Szacuny
11171
Napisanych postów
51824
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
1. Pax vobiscum please
2. Ta dieta jest i tak przez wielu uznawana za zbyt radykalną aby była właściwa i zdrowa, ty ją jeszcze bardziej radykalizujesz poprzez np. niejedzenie do 16
3. Kto powiedział że ta dieta jest dla wszystkich? Zapraszam do pierwszego zdania Joggera na pierwszej stronie tego postu, które brzmi "Zawsze uważałem tę dietę za dobrą dla osób ze sporawą nadwagą"
4. W sumie wali mnie to co tu ludzie wypisują - ich sprawa, ich zdrowie, ich sadło, ich jojo. Jedynie czasami gdy poziom absurdu wkracza w górne strefy stanów wysokich puszcza mi zawór bezpieczeństwa i się tu odzywam.
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1958
Noch kanaraku az mi ulzylo, to dobrze, ze "ci" nie zagladaja na te forum - bo pewnie siedza i lykaja proszki. Mam kolege, ktory niestety lyka i cwiczy, szkoda mi go, ale niestety nic do niego nie przemawia, kiedys zrozumie....
Szacuny
11171
Napisanych postów
51824
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Atenka, z takimi uwagami zapraszam na forum Bravo Girl a nie na forum sportowe.
Jeszcze jedna uwaga o "śmierdzących siłowniach" i stracisz konto na Sportowym Forum Dyskusyjnym
dyskutujcie sobie w tym poście ile chcecie o konsekwencjach pożarcia pieczary oraz czy można zamienić sałatę na szpinak lub odwrotnie ale pamiętajcie o punkcie 1 regulaminu forum.
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
451
Mam pytanie. Nie posiadam gg- tzn. posiadam, ale mi sie wiesza komp, so nie uzywam; ICQ juz dawno nie mam. Mam tylko Skypa. Czy moge jakos umiescic swoj -nazwijmy to- adres Skypowy???
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1958
kto wie, kto wie:)dzisiaj wlasnie ubralam gorset ortopedyczny, fajowo, mam zapalenia miesnia odcinka szyjnego. Na 15 jeszcze po zwolnienie lekarskie, a jak sie super prowadzi auto w gorsecie normalnie rewelka, buuuuuuuu jak to boli, sport bokiem mi wyszedl, albo ta brama ktora musze odsuwac z uzyciem sily co rano, no szlag mnie trafi. Zglaszalam juz usterke. Na szczescie moja przyjaciolka jest fizjoterapetka i dzisiaj zrobila mi wizyte domowa i tak pieknie mnie wymasowala, ze nawet do pracy podjechalam:). Narazie dieta nie tak predko, ale jak tylko zdejma mi gorset wracam do swoich brzuszkow i spacerow:)