"
jak się ma ocet jabłkowy do żywienia optymalnego?
Bo z jednej strony jest to sfermentowany sok jabłkowy, ale z drugiej: kiedyś babki odchudzały się pijąc ocet,
"
-Piły zwykły i schodziły na anemię
"
więc może przez tą fermentację nie taki diabeł straszny. Proszę o szybką odpowiedź, bo myślę o tym, żeby zamiast cytrynki do sałaty dać ocet i z olejem i ziołami można zrobić pycha vinagrette. A może ktoś zna B/T/W octu jabłkowego, bo nigdzie jeszcze tego nie znalazłam.
"
- Każdy ocet to kwas, więc działa na żołądek. Obawiam się, że może to pobudzić apetyt i nici z diety.
"
- jak się stosuje L-Karnitynę przed ćwiczeniami? Bo znalazłam, że przed posiłkami to godzinę przed, a przed ćwiczeniami, to nie wiem. Też godzinkę?
"
Tabletki 1-2godz przed, płyn - 0.5 godz
"
[ do tej pory ćwiczyłam nieregularnie 4-5 razy w tygodniu, tyle, że niestety zazwyczaj te dni pod rząd, a później przerwa, ale teraz mam zamiar się zmobilizować i ćwiczyć codziennie. Przez 2 ostatnie dni brałam L-Karnitynę tuż przed ćwiczeniami (45 minut aerobiku ze stepem na spalanie tłuszczu) i ćwiczyło mi się bardzo dobrze, zjechłam też kg w dół. Czy skoro są rezultaty, to dobrze to robię? Czy może coś poprawić? ]
"
Rezultaty same mówią za siebie

jedni reagują mocniej, inni słabiej, inni w ogóle.