Szacuny
5
Napisanych postów
302
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7504
Mam pytanko, czy w wieczorem mozna wypic dodatkowa kawe lub moze red bulla bez cukru???? Zbliza sie sesja i zalicznia. Siedze po nocach, poniewaz nie umie skupić sie w dzien. O 1 w nocy to juz wymiekam bez kawiusi!!!! A dzisiejsza noc tez z nauka :(
Szacuny
11102
Napisanych postów
51196
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zaczynam z wami! Jestem wegetarianka (uwzgledniam jednak w diecie ryby) i bede musiala odrobine to wszystko zmienic (no,moze nie wszystko ale mieso zastapic ryba, owocami morza i produktami sojowymi). Zyczcie mi powodzenia! I wspierajcie w trudnych chwilach;)
(Atym sceptycznym poweim tylko tyle ze probuje schudnac zdrowo juz od..hm...2 lat i jakos mi to nie idzie! Ta dieta da mi kopniaka w moj o kilka cm za duzy tylek!
Szacuny
11102
Napisanych postów
51196
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dzisiaj pierwszy dzien..rano kawka (choc rzaadko pije), czuje sie w porzadku,mysle ze uda mi sie przetrwac te 13 dni! Piszcie troche weicej,to podtrzymuje na duchu..weidziec ze nie jestem w tym sama! Pozdrawiam Was!
Szacuny
11102
Napisanych postów
51196
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Nie wytrzymałam! Byłam dzisiaj taaak piekielnie głodna, slaba i rozdrazniona (7 dzien czyli tylko kurczak) ze zamiast 1 jabłka zjadłam chyba nawet ponad 3!!
Czy mam przerwac diete??
faber est quisque suae fortunae - każdy jest kowalem własnego losu
Szacuny
124
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
Vera,
o witaminach musujących bez cukru to chyba nie pisałem z bezcukrowych rzeczy stosuję C bez cukru, ale w tabsach, a w postaci musującej potas (Kalium Effervescence) - na odwodnienie (żeby nie kłuło w boku ).