Szacuny
11182
Napisanych postów
51927
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
hyhyhy i słusznie jednakże rzec muszę - pozostawiając na boku przypadki wynikające ze schorzeń, kontrolowanie poziomu insuliny i hormonów tarczycy plus umiarkowany deficyt kaloryczny = kaloryfer, niemalże bez wyjatków (cóż, zawsze się moze trafić jakiś da freak hrhr )
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
Nie no ja naprawdę juz stosowalem wszystko.. (prawie) z niedozwolonych srodków tez... diety, cwiczenia... i w jakis normalny sposob niemozliwe jest calkowite pozbycie sie opony...
Nie Aniele - o co pytałaś?
Vlad, jakoś Ci nie dowierzam hehe jeśli jednak piszesz serio, to można by o tym pogadać i coś pewnie poradzić (nie żebym wiedział lepiej ale może jakąś nową ideę mógłbym Ci podrzucić ...)
okay, pora na trening plus trzeba jeszcze dziś zjeść z 1800 kcal, więc bawcie się dobrze zamieniając brokuły na szpinaki lub odwrotnie ....
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
Wiesz to na pewno więcej... mysle, że mozna któregos dnia pogadać na ten temat - bo ja naprawde dosc ostro sie starałem... i jakos nie bardzo mi cokolwiek (w stosunku do wielkości staran) wychodziło
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
97
O Matko! Co tu się porobiło?!! Dzisiaj kończę 9 dzień, jestem szczęśliwa bo wyglądam o niebo lepiej, nie czuję głodu i mam mświetny humor, a tu dowiaduję się właśnie od "życzliwych panów" jaka to jestem głupia i jaką sobie krzywdę wyżądzam!!!!Dzięki, nic tak nie mobilizuje do dbania o siebi i walki z tłuszczykiem jak bazczelne i nikomu nie potrzebne komentarze.Chłopcy, jak nie macie co robić to zostawcie nas w spokoju,dziewczyny, które zaczęły tę dietę i tak już przeżywają dosyć stresów a wiara, że się uda i to z korzyścią, dzięki Wam, szanowni panowie, jest skutecznie tłumiona. Jeżeli nie pomagacie, o czym jesteście przekonani, to chociaż sie nie wypowiadajcie i nie nabijajcie.
Dziewczyny do konca niedaleko,życzę powodzenia, mi zostały tylko4 dni i jestem bardzo zadowolona z siebie i efektów.
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
następna.. .. mnie by się nie chcialo katować przez 13 dni by przez nastepne 2 tygodnie wyglądać dobrze a potem znow to samo.. ja lubie dlugotrwale efekty