Szacuny
1151
Napisanych postów
19836
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
162921
Fajnie by wygladala ta dieta u faceta...bo nie wyobrazam sobie tego miesko by lecialo jak diabli na 100..jak na wysokobialkowej zawsze cos spadnie to tutaj ....chyba ze jemy tony antykatabolikow...:)
Stosowal ktos ta diete dluzje niz 13 dni???
Aha ciekawe jak efekty zeby dorzucic tutaj efedryne w kap. oprocz tej kawy jeszcze...:)
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
11169
Napisanych postów
51809
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak się cieszę,że Was znalazłam!!!!
Jestem 4 dzień na kopenhaskiej,czuję się dość dobrze,ewentualne niedomagania wiążą się pewnie z brakiem kawy-normalnie wypijam gdzieś
3 kawy dziennie,w związku z tym mam pytanie:
Czy mogę,bez wpływu na skuteczność diety zwiększyć jej dawkę?
Jeżeli tak,to czy słodzona jest "bezpieczna"?
Jem o 13-tej i 17.30 o której mogę pić kawę,poza poranną o7 rano?
Thank you from the mountain!!!
POWODZENIA WSZYSTKIM!!!!!!
Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30354
Pij tyle kawy, ile potrzebujesz, skoro jesteś do niej przyzwyczajona. Możesz spokojnie wypić ostatnią kawę 2godz przed pierwszym 'normalnym' posiłkiem. Poza 1łyżeczką cukru rano potem już nic słodkiego.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
11169
Napisanych postów
51809
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Baaaardzo dziękuję za odpowiedź.To nadaje mojej diecie nowej jakości,NB i tak jestem z niej bardzo zadowolona. Nie czuję głodu,niedogodnoości są do przetrwania,a efekty rewelaczjne.
Wreszcie spada mi tłuszcz z ramion!!! A to było do tej pory nie do przeskoczenia. Czy jest jeszcze Ktoś,kto ją stosuje? Czy może jestem ostatnią w klubie? Pozdrowienia dla Joggera!!!
Taki pomocny i kompetentny...
Chudnę!!! Fajosko jest!!!
Szacuny
12
Napisanych postów
1885
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
11823
francin zycze powodzenia!
a co do efektow to jak dla mnie az za rewelacyjne... tzn nie narzekam - jestem mile zaskoczona. Zobaczymy, jak dalej w takim tepie bede tracila na wadze to po tygodniu przechodze na moj staly tryb odzywiania czyli niskoww. Chociaz zdaje sobie sprawe, ze moze to byc tylko taka poczatkowa reakcja organizmu na zmiane diety. wiec bede trzymala reke na pulsie. pozyjemy - zobaczymy... na razie mija 4-ty dzien.
never pop your nose where you're not supposed to...
11169
Napisanych postów
51809
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Czesc u mnie dzis 3 dzien diety i wlasnie skonczylam czytac wszystkie wypowiedzi a jest ich juz troche.
Moja waga sprzed diety 58 kg 160 wzrostu , narazie sie nie waze poczekam do konca.
Jak narazie czuje sie bardzo dobrze tylko brakowalo mi kawy bo jedna to stanowczo zamalo dla mnie ,ale sie doczytalam ze mozna wiecej pic tej kawy hura!
Pozdrawiem wszystkich i zycze wytrwalosci.
Szacuny
7
Napisanych postów
273
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3517
Hej dziewczyny jak tam kopenhaska?? ja przedluzylam o jeden tydzien i ubyl mi jeszcze jeden kg, potem ulozylam sobie diete - malo ww i duzo bialka, no ale dopiero tydzien na niej jestem, wiec nie ma co mowic o efektach narazie powodzenia wam zycze