Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36062
głodzenie się, jest najprostszym sposobem... i najbardziej oczywistym dla laika - skoro gdy dużo jem, to tyję.. to gdy nie będę jadł/a prawie nic, to schudnę...
A wystarczy sensownie zbilansować dietę... rozłozyć ją na co najmniej 5-6 posiłków dziennie... dodać do tego ćwiczenia (minimum 3 razy w tygodniu) i już...
Ale kobiety są leniwe (sory Panie ale tak jest) i znacznie łatwiej im zrezygnować z kolejnych ilości pozywienia niz iść na siłownie/fitness... Dlatego właśnie 13 dniowe diety polegające na odstawieniu wszystkiego są tak popularne
A i najważniejsze - usunąć z diety wszystkie pieczarki!! To podstawa
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
451
Pytanie do znawcow.
Zdemaskowalam sie:) wiadomo, jestem na kopenhadze, tzn. koncze za 2 dni. Generalnie nie wpieprzam w siebie wszystkiego i cwicze przynajmniej 3 razy w tyg- 25 silownia, 80 min aeroby. Chcialabym dorzucic do tego jeszcze jakis suplement typu fat burner. Chodzi mi o cos naprawde skutecznego, a nie znam sie na tym W OGOLE. Mozecie mi cos polecic?
Szacuny
11082
Napisanych postów
51083
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
In a study completed in 1997, researchers noted that fat is lost from different parts of your body depending on whether your losses were derived from exercise or diet. They concluded that weight lost as a result of nothing but dietary changes tends to be from lost visceral fat (fat that protects internal organs). Weight loss resulting from exercise comes from mostly subcutaneous fat, that fat right beneath the skin that we all try to minimize.
The study group that exercised had nearly a four times greater reduction in subcutaneous fat than the other group. Further research has repeatedly shown that weight training using the 10 to 12 rep range and structured rest periods has an extraordinary impact on fat reduction via the manipulation of hormones, chiefly the production of growth hormone.
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
7053
psotka, to nie była złośliwość w stosunku do Ciebie, to ja mam syndrom pieczarki i boję się już zabierać głos w sprawie, czy szpinak, czy brokuły.
a wogóle to może oni mają rację, że te nasze wahania : czy można zjeść jedną pieczarkę i czy jeden plaster szynki, czy 5 plastrów - to jednak przesada
pozdrawiam