Ja pisze tutaj do geniusski . Wiesz ja tez mam 16 lat i tez chcialm stosowac ta dietke...ale jednak stwierdzilam ze nie , ze dam sobie rade bez niej( chyba ze wzgledu na wiek...). Pomysl jestes jeszcze mloda twoj organizm sie rozwija stosujac taka dietke mozesz sobie zaszkodzic. Mnie wystraszyly slow joggera ze moga mi przestac roznac piersi ,wypadac wlsoy - taka dieta moze zle na nas wplynac jestesmy jeszcze za mlode aby ja stosowac...a wiec nie wiem wybor nalezy do ciebie
Mi np. mugu poradzila tak :" madziarasek
ja napisałam Ci tylko co uważam, każdy organizm reaguje inaczej, ale ja zrobiłam sobie bardzo drastyczną dietę podobną do kopenhagi jak miałam 17 lat i mało tego, że schudłam tylko 0,5 kg to na dodatek od tamtej pory mam problemy z metabolizmem i utrzymaniem wagi, potem doszły pigółki i stres w pracy i tym sposobem od 3 lat nie mogę się pozbyć 6 zbędnych kilogramów, ale Ty zrobisz jak zechcesz - Twoje życie i zdrowie " a moze zajrzyj lepij na stronke 75 i 76 tam jest....
Mi np. mugu poradzila tak :" madziarasek
ja napisałam Ci tylko co uważam, każdy organizm reaguje inaczej, ale ja zrobiłam sobie bardzo drastyczną dietę podobną do kopenhagi jak miałam 17 lat i mało tego, że schudłam tylko 0,5 kg to na dodatek od tamtej pory mam problemy z metabolizmem i utrzymaniem wagi, potem doszły pigółki i stres w pracy i tym sposobem od 3 lat nie mogę się pozbyć 6 zbędnych kilogramów, ale Ty zrobisz jak zechcesz - Twoje życie i zdrowie " a moze zajrzyj lepij na stronke 75 i 76 tam jest....