SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta kopenhaska

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1499603

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 125 Napisanych postów 6135 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 30354
Organizm nie gromadzi zapasu cukru, tylko nadmiar zamienia w tłuszcz . Spróbuj dorzucić chrom organiczny.

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11161 Napisanych postów 51721 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Aha, dzięki, właśnie miałąm zamiar to kupić, tylko nie wiedziałam czy przy tej diecie mogę. A więc oszukam się chromem :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11161 Napisanych postów 51721 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Weronisiu!
Dodam jeszcze, ze banan to nie jest dobry pomysl..
Ma bardzo wysokie IG :(
trzymam kciuki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
No właśnie ja nie bardzo się orientuję co to jest to IG i inne symbole, których tu używacie. Jestem całkiem zielona w tym temacie.

A może ktoś mi podpowie czym mogę się 'dokarmić' na tej drastycznej dietce? Bo po pomidorze i dwóch jajkach nadal ssało mnie w żoładku.

Wiem już, że owoce są zabronione i wszelkie słodycze i cukry.

Czy to znaczy, że tylko sałata nadaje się na przygryzanie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1712
witam! postanowiłam spróbowac jeszcze raz. dwa tygodnie temu po 6 dniach stosowania przerwałam tę dietkę (z powodów ode mnie niezależnych!)i bardzo tego żałuję!! postanowiłam więc spróbować jeszcze raz. po tych 6 dniach schudłam niecałe 3kg ale to za mało!!!! czy jeśli teraz spróbuję jeszcze raz to uda się powtórzyc ten wynik?? jak myślicie?? 3kg+3kg bardzo by mnie usatysfakcjonowało:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Wiesz, w uwagach pod przepisami tej diety pisze, ze jesli przerwiesz po 6 dniu, to mozesz sprobowac dopiero po 3 m-cach...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 6 Wiek 43 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 1712
nooo wiem, że pod przepisami tej diety pisze, że można dopiero po 3 m-cach ale pisze też, że można schudnąć 20kg a to na pewno nieprawda wiec może z tymi 3 m-cami to też przegięcie??? przetestuję to na sobie:) od jutra zaczynam raz jeszcze!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Tak, może masz rację, bo wg mnie w tej diecie dużo jest przesadzone :)

Tylko z tym odstępem to raczej po to, żeby nie wykończyć organizmu, bo nie ukrywajmy, że w tej diecie brakuje wielu składników potrzebnych organizmowi... więc pewnie tylko o to chodzi.

Tak czy siak, życzę Ci powodzenia :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
zrobiłam badania po tej diecie - morfologię i krew i wyszły bardzo dobrze , trzeba tylko spróbować zwiększać ilość produktów z większą zawartością magnezu bo reszta jest całkiem ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Tak czytam i czytam i chyba od jutra zaczynam :D
No dopbra nie chyba a napewno.
Ale mam jedno pytanko:
Zakupiłam Therme Pro i nielubie kawy... czy moge zrobic tak:
rano zamiast kawy 2kaps. Thermy, potem lunch, po lunchu 1kaps.Thermy, i obiado/kolacja????
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPALANIE TŁUSZCZÓW PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO - artykuł

Następny temat

grube nogi

WHEY premium