Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1712
witam! postanowiłam spróbowac jeszcze raz. dwa tygodnie temu po 6 dniach stosowania przerwałam tę dietkę (z powodów ode mnie niezależnych!)i bardzo tego żałuję!! postanowiłam więc spróbować jeszcze raz. po tych 6 dniach schudłam niecałe 3kg ale to za mało!!!! czy jeśli teraz spróbuję jeszcze raz to uda się powtórzyc ten wynik?? jak myślicie?? 3kg+3kg bardzo by mnie usatysfakcjonowało:)
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1712
nooo wiem, że pod przepisami tej diety pisze, że można dopiero po 3 m-cach ale pisze też, że można schudnąć 20kg a to na pewno nieprawda wiec może z tymi 3 m-cami to też przegięcie??? przetestuję to na sobie:) od jutra zaczynam raz jeszcze!
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak, może masz rację, bo wg mnie w tej diecie dużo jest przesadzone :)
Tylko z tym odstępem to raczej po to, żeby nie wykończyć organizmu, bo nie ukrywajmy, że w tej diecie brakuje wielu składników potrzebnych organizmowi... więc pewnie tylko o to chodzi.
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
zrobiłam badania po tej diecie - morfologię i krew i wyszły bardzo dobrze , trzeba tylko spróbować zwiększać ilość produktów z większą zawartością magnezu bo reszta jest całkiem ok
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Tak czytam i czytam i chyba od jutra zaczynam :D
No dopbra nie chyba a napewno.
Ale mam jedno pytanko:
Zakupiłam Therme Pro i nielubie kawy... czy moge zrobic tak:
rano zamiast kawy 2kaps. Thermy, potem lunch, po lunchu 1kaps.Thermy, i obiado/kolacja????