-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Dieta kopenhaska

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1523337

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 294
Jogger opiewal zawartosc l-karnityny w wolowinie. Dlatego podobniez jest niezbedna. Jesli chcesz szamac kurze cyce, to musisz je podrasowac l-karnitynka w prosiu.. Ja tam wczoraj dalam czadu z krwista grillowana wolowina. Tez jej kiedys nie cierpialam, ale teraz normalnie uwielbiam! Poza tym qrke szybko przezujesz i przelkniesz, a taka podeszffe to mietosisz i mietosisz w zebach az zawiasy trzeszcza, a to podobno przyspiesza uczucie sytosci

M. (po kawie z fruktoza)

*** koffee rulezzzz ***

...
Napisał(a)
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 118 Napisanych postów 21032 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 208598
Heh, ale znowu nie przeceniajmy ilosci l-karnityny w takiej wolowinie... gdyby bylo jej na tyle duzo by zaspokoic jakies tam zapotrzebowanie, to wtedy nie robiono by jej oddzielnie...

Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

FITNESS ACADEMY King Square Kraków

...
Napisał(a)
Początkujący
Seewy, farmaceuci to Ci wszystko w proszku pod nos podsuna.. Witaminka C przeciez jest w owockach (1 kiwi i zapas na caly dzien z glowy) a Cetebe pieknie reklamuja... albo rutinoscorbin..

M.

*** koffee rulezzzz ***

...
Napisał(a)
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Szacuny 118 Napisanych postów 21032 Wiek 41 lat Na forum 23 lat Przeczytanych tematów 208598
Ale witamina C to raczej ogolnodostepna witamina raczej jest wszedzie (w wiekszosci owocow) a l-karnityna... No dobra, sprzeczal sie nie bede... moze sie myle...

Pozdrawiam - Leniwy SiWy

...
Napisał(a)
Początkujący
.. a poza tym naturalne lepiej przyswajamy

*** koffee rulezzzz ***

*** koffee rulezzzz ***

...
Napisał(a)
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
No dobra, chodzi mi o to, ze w wolowinie sa pewnie tak male ilosci tej karnityny, ze aby dostarczyc ta stala suplementacje (jak wiemy by dala jakikowliek skutek to trzeba jesc po kilka gram przez dluzszy okres i do tego do wysilku), to trzeba by jesc ponad kilo wolowiny dziennie (tak jak jest w przypadku kreatyny). Co innego wit C.

Pozdrawiam - Leniwy SiWy

...
Napisał(a)
Początkujący
Seewy, witaminka C poprostu pierwsza mi na mysl sie nasunela. A wez pod uwage taki chrom.. Ostatnio wielka moda panuje na to cudo (koncerny zacieraja lapska..) a przeciez wystarczy wrabac troche brokulow, ciemnego chlebusia i np. chlebka pelnoziarnistego. Matka natura wszystko podaje nam na tacy, a my niewdzieczni wiemy lepiej i (niestety) trujemy sie syntetykami albo ekstraktami. A bozia raczy wiedziec czego tam jeszcze jest pelno!! Ja tak sie madrze, ale sama (na czas diety) faszeruje sie jakims multiwitaminowym swinstwem...

*** koffee rulezzzz ***

*** koffee rulezzzz ***

...
Napisał(a)
Seewy Piękny Zbyszek
Ekspert
Hehehe, no wlasnie chodzi o to, zeby reszte wziasc (i dalo to jakis skutek) wytarczy troche chlebka, czegos tam i juz mamy dzienna norme. A takiej kreatyny z pozywienia to by trzeba jesc 2.5 kg miecha (2 razy dziennie by dostarczyc po 5 g kreatyny). Ale mowie: Nie wiem jak to jest dokladnie z karnityna, tzn. ile jej wystepuje w tej wolowinie.

Pozdrawiam - Leniwy SiWy

...
Napisał(a)
Początkujący
http://www.resmedica.pl/zdart4015.html

Tu jest troszku o karnitynce. Masz racje Seewy, ze jesli sportujesz sie mocno, to suplementacja jest wskazana. Ja mowie o takich raczej leniwych zuczkach, ktore zaspokajaja tylko dzienne zapotrzebowanie dla sprawnego funkcjonowania cialka, a nie podkrecania rozniastych w nim procesow

*** koffee rulezzzz ***

*** koffee rulezzzz ***

...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 26 Napisanych postów 5958 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 27546
no prosze... Muoonia
nie wiedzialam ze w brokulach jest chrom.....
a ja to jem na kilogramy
heheheh
bo lubie

A taki chrom w pastylkach nie dziala na mnie w ogole....

------------------------------
"When you exercise, your goal isn't to burn fat, it's to become a fat burning machine"
-------------------------
Twarda, syntetyczna i leniwa Efka
--------------------------
Doradca Trójboj

Twarda, syntetyczna, leniwa i d****na Efka

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPALANIE TŁUSZCZÓW PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO - artykuł

Następny temat

grube nogi

Spalanie
Polecane artykuły