Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
215
No tak tak tez i myslałam...
Ale co z obwodami (talia, biodra, udo)??? Ubywa, i to nawet sporooo
A ja i tak uważam to za wspaniały wstęp, do odzyskania mojej, w sumie nie tak dawnej, figury
Pozdrawiam!!
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
185
a nie jest w tej diecie tak, że jedząc w ten sposób przestawia się organizm na trochę inną pracę i taka arytmetyka nie do końca da się zastosować? - nie wiem, ale mam nadzieję, że tak.
nikt przecież nie wierzy, że tu chodzi o jakieś cuda...
niech ktoś wesprze moralnie dietowiczów, prosimy!
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
185
Zibia, jeśli dobrze się czujesz i masz efekty, to trzymaj się dalej, zazdroszczę, ja ostatnio cały czas choruję i nie mogę zacząć diety, ale spróbuję (może od ponniedziałku, albo od wtorku -jak się lepiej poczuję)pa
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
175
Ja od jutra zaczynam. Znowu..... Jestem smutnie wkurzona na mojego prawie że narzeczonego- myślę,że to będzie dla mnie dość dobra notywacja,żeby się zająć tylko sobą.A dzisiaj sobie jeszcze poćwicze w domu.A co!
Wszystko można co nie można, byle z cicha i z ostrożna
Szacuny
0
Napisanych postów
47
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
215
Hejka!!
Mi niestety skończyły sie czasy laby. jestem juz u siebie, a u siebie nie mam internetu w domku ( więc będę niestety rzadziej (
Ale będe zaglądac na mur!!
Edzia?? jak tam??? co z Tobą??? zaczęłaś nanowo???
Odezwij sie do nas!!!
U mnie wszystko OK. To już 8 dzien dietki. Do końca juz zostało 5, i juz mysle, co dalej
Aaaaa, i w domku u siebie nie mam wagi, hehe chyba będe musiaa kupić na szczęście jest centymetr!!
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
185
jestem po pierwszym dniu, cały czas myślę o tych wyliczeniach "Kogoś, kto w diecie wszystkiego spróbował", ale się nie przejmuje, może ktoś napisze coś dobrego o kopenhaskiej
pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
76
Na diecie byłam przeszło miesiąc temu! schudłam 5 kg i... do dziś waga nie podskoczyła mimo, że jem prawie normalnie! Dodam, że podczas diety nie ćwiczyłam i nie przyjmowałam dodatkowych "wspomagaczy" tylko witaminy!
Pozdrawiam i mimo wszystko polecam!
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
23
powiedzcie mi co mam jeść po tej diecie żeby nie przytyć... skończyłam przedwczoraj, wczoraj zjadłam 1300kcal i dzisiaj jestem o 0,2kg cięższa. co mam robić żeby dalej chudnąć? 1300kcal to za dużo? przejść na 1000? moge jeść już normalnie węglowodany czy lepiej je narazie ograniczać?
Szacuny
6
Napisanych postów
2743
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12391
poziom kalorii zalezy od twojej wagi jak i od wysilku fizycznego jaki wykonujesz. efekt jojo murowany jak zaczniesz sie objadac...dlatego ja nie wierze w 2 tygodniowe diety...nalezy zmienic swoje nawyki zywieniowie i kontrolowac to co sie je, obserwowac cialo i manipulowac:) jasne ze przybylo ci na wadze jak z 800kcl weszlas na 1300:) ale nie mart sie, to tylko woda:)wybor diety zalezy od ciebie. Wejdz do odzywiania, przeczytaj posty podwieszone, ustal ile kalorii powinnas jesc:)
Zmieniony przez - Patka w dniu 2005-08-30 11:03:36