Szacuny
11082
Napisanych postów
51083
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
nie potrzebny magister, wystarczy zdrowy rozsądek
o ile pamiętam, około 17 gram cukru w 100 gramach i ty sie pytasz czy one są odpowiednie ??? tak, odpowiednie do gwałtownego poniesienia poziomu cukru we krwi i wystrzelenia w kosmos poziomu insuliny, co skutkuje ... tym o czym mowa w setkach innych artykułów na tym forum
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
97
O kurde, a ja je wcinam od roku i nie podejrzewalam nawet,hi,hi;no dobra, to jakie platki mogę sobie jeść, bo chyba nie muszę z nich rezygnować całkowicie?
Szacuny
11082
Napisanych postów
51083
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
płatki owsiane - polecam z czystym sumieniem
poza tym, czy w ramach licencjatu edukacji zdrowotnej nie uczą tego że na opakowaniach produktów znajdują sie z reguły tabele wartości odżywczych i że warto je czytać ?
i jeszcze coś ... wiesz , bardzo Ci współczujemy, tu wszyscy są niebieskie ptaszyny, nie mają rodzin ani dzieci, ani nie muszą pracować, żyją z gigantycznych odsetek od kapitału i nie wiedząc już zupełnie na co trwonić swój nadmiar wolnego czasu trwonią na ćwiczenia ....
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
97
Nie ma jak "dobre słowo i życzliość" panowie.
Dla twojej wiadomości Tyka to nauczyli mnie na tych studiach,że czyta się etykietki, jednak nie za bardzo kazali zwracać uwagę na węgle, a na tłuszcze, wiec tak robiłam.Zresztą czytam takie pisemko dla kobiet z świata fitt, i tam też KURDE nic o tym nie pisali.A co do twojej przemilej osoby to chyba brakuje ci magnezu, albo za duzo u ciebie tego wspaniałego zdrowego rozsądku, którego tylko pozazdrościć???!! Krzywdy ci nie zrobiłam, ceniłam za dobre rady, a tu okazuje się, że nie warto z tobą wchodzić w polemikę.Jeżeli masz dzieci, to już wiem co czuła twoja żona zajmując się nimi od zmierzchu do świtu, ja niestety nie preferuję ćwiczeń z dzieckiem na plecach.
Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
36062
"kobiet ze świata fitt" - co to jest...
Karolyy - spokojnie - zbytnio sie obrazasz i obruszasz... nie mozna tak reagować, bo to, że ktos wtrąci jakąś złosliwą uwagę nie znaczy, że chce Cie zabic...
W tych czasach nikt nikt nie cierpi na nadmiar wolnego czasu... trzeba go sobie organizować, czego Tobie zyczę...
A Twoj mąż mógłby nie zwalać na Ciebie wszystkich obowiązków... jesli chce mieć żonę laskę - taka moja (faceta) opinia
Szacuny
11082
Napisanych postów
51083
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Karolyy ja pisze swoje uwagi z życzliwości, abyś spojrzała na swoją sytuację od innej strony i nie dała się zwieść pozorom i wymówkom które są bardzo łatwe do wyeliminowania o ile jedynie sie chce. Bez żadnej złośliwości. Sorry jeśli poczułaś sie urażona, ale czasem szturchaniec lepiej sprzyja mobilizacji niż głaskanie po główce.
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
97
No jak miło:)Mój mąż niestety ma taką pracę, a właściwie dwie, no więc jak ma wolny czas to chce też iść na siłkę, co niestety ostatnio bardzo zaniedbał, albo chcemy spędzic jakoś miło czas razem z dziećmi.Jak to sie mowi coś za coś, manna z nieba nie leci, a laską to i tak już jestem wiec się chyba moją figurą nie zamartwia.