Witaj tak ze dzis koniec!!!!!!!!!na szczescie bo juz mi sie sprzykzylo ,dzisiaj normalne sniadanko nie macie pojecia jak moga smakowac
platki z mlekiem ,super jedzonko.No dobra teraz do wynikow
Ja poczatek 115kg -teraz 106.6kg czyli ok 8kg w pasie ok 10cm klata 4CM
biceps ok 3cm udo -5cm ,pytanie czy bylo warto sie meczyc te dla tygodnie - dla mnie tak.Teraz tylko aby to utrzymac i chudnac dalej , teraz ten tydzien dietka niskokaloryczna , a nastepny tydzien Lowcoba.Przyjde tu za miesiac i powiem jak wyglada. Teraz zonka i tu jest problem maly spadek wagy ,jest bardzo razczarowana (i tu pytanie do Jeggera ,czym to moze byc)
Waga poczatkowa 60,3 kg teraz 57,6kg ubytek ok 2,7 kg pytanie czy warto nie !!! tyle wyzeczen przez dwa tygo i tylko tyle ,Tyle sama zona chudla przy niskokalorycznej przy 1300kcal , nie glodujac ,wiec jest bardzo rozczarowana , ale to sprawa indywidualna, Ja jestem swiatkiem ze nic nie podjadala , pierszy tydzien cwiczyla w drugim juz to bylo gorzej bo miala zawroty i slabo. Wnoiski musicie wyciagnac sami , mysle osobiscie ze przy duzej nadwadze jak np u mnie jest warto , przy minimalenej nadwadze lepiej ulozyc sobie niskokalorycz i moze tydzien lub dwa to bedzie trwac ale przynajmniej nie glodujecie , i nie macie hustawki nastrojow.Wybor oczywiscie zalezy od was , zycze wszystkim dobrego wybory i wytrwalosci .
Asik dociagnij to do konca ,szkoda bylo by po tym tyg to zamrnowac no i sam jestem ciekawy jak bedzie u ciebie , zycze jak najlepszych wynikow trzymajcie sie hej
Robert