U mnie tysz bez żucia nie da rady, ale spróbuje ograniczyć sie maxymalnie. Z tego co wiem, guma pobudza slinianki, więc może jedynie przyspieszac wywoływanie uczucia głodu, natomiast ilośc aspartamu chyba jest w niej niewielka

.
Moja droga
@ Never mówi, że mozna pić tylko zielona i czerwona herbke, więc przyjmuje to za pewnik. Zieloniutka z extraktem cytrynowym uwielbiam, ale czerwonej ucze sie pic od trzech lat i jak na razie nic z tego. W sumie ta
dietka to dobra okazja, żeby sie tego nauczyć

.
Z tą smakowa woda to dobre pytanie
@ bujka. Tez ja uwielbiam. Wydaje mi sie, że mozna ja pic, aczkolwiek gazowana zawiera dwutlenek wegla (na szczęście nie aspartam, hihi), a niegazowana cukier. Może ktos wie, czy mozna czy nie mozna sie nią raczyc?
Zerwałam sie dzis z łózia wcześnie jak diabli, ale skoro lunch o 12, to kaweczka najpóźniej przed 10. Nigdy w zyciu nie piłam takiej pysznej gorzkiej kawci

. Znowu kompletnie nieprzespana nocka, papieros odpalany od papierosa, mięśnie nóg nawalaja na maxa. Wzięłam juz mojego boskiego burnera i mam nadzieje, że sie jakos zregeneruję, bo jutro basenik.
Jak jest z preparatami typu Vigor czy Plusssz? Wszystkie zawieraja aspartam, ale polepszaja smak bezpłciowej wody i maja witaminki. Chyba jedna tabletka dziennie mi nie zaszkodzi?
Jakie owoce jadacie w dni owocowe? Najpierw myslałam o jabłkach lub grapefruitach, ale teraz chodza mi po głowie melony czy cuś takiego. Wiem, że mozna wszystkie oprócz bananów. Co polecacie?
@ Never- Trzymaj sie mocno. Wiem, jak to jest, kiedy nie ma sie siły wstać z łóżka. Może wystaw sie na słonko albo przejdź po parku, to dotlenisz komóry i złapiesz troszku energii

.
@ bujka- Jeżeli nie lubisz zwykłej sałaty, to wypróbuj inne jej odmiany. Teraz jest tego masa. Król jogger pierwszy pisał tez, że może być kapusta pekińska. Cokolwiek wybierzesz, poszarp na drobne kawałeczi i łyżke oleju wymieszaj z sokiem z ćwiartki/połówki cytryny. Powinno Ci smakować. Ja własnie dzis wieczorkiem cuś takiego sobie przygotuje.
Pozdrawiam Was wszystkie i wierze, że damy sobie radę

.