Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
"boję się ze bedzie jeszcze gorzej i że będe musiała zaprzestać"
Zwiększ porcje w posiłkach, spróbuj też chrom, bierz jakiś zestaw witaminowo-mineralny typu centrum czy bodymax, do herbaty dodawaj cynamon (ja dodaję też do kawy ).
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
0
Napisanych postów
35
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
451
5 za mnabez dramatow-zgodnie z planem. Dzis przezylam szok- po 5 dniach kopenhagi i miesiacu intensywnych cwiczen + diety wlozylam moje ukochane dzinsy. SPADLY MI Z PUPY!!!!!!!!!!!!!!!!! pozdrawiam juz niedzielnie. Zamelduje sie jutro po fikolkach)
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
509
Cześć kochani.
Wczorj pżerzywałam istny koszmar. Moja mamcia urządzała imieniny.Wiecie co to znaczy? to znaczy krokiety ,dewolaje,sałatki, owoce, słodycze i ciasta itp. Chodziłam zła jak szerszeń, że nie moge spróbować tych rarytasów. Niestety stało się. Zjadłam plasterek pomidora i malutką pieczarkę;(((((((Nie wiem co mi się stalo. Dziś mam STRASZNE!!! wyrzuty sumienia.Jestem załamana i potwornie zła na siebie. Mimo to ciągnę dalej. Myślicie,że to zniweczy wszystkie moje plany i że już koniec z utratą kilogramów??
:((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((
"Wiele okazji do śmiechu traci ten,kto nie potrafi śmiać się z samego siebie"
Szacuny
0
Napisanych postów
29
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
509
Rybka jest już za mną.
Czy zamiast befsztyka( bo nie mam)moge zjeść pierś + 2 L-karnityny? I jak ją przyrządzić? Upiec na odrobinie oleju, czy ugotować, czy może w rękawie do pieczenia?
Prosze o radę?
P.S. Vlad88 jesteś naprawdę okropny!!!!
"Wiele okazji do śmiechu traci ten,kto nie potrafi śmiać się z samego siebie"
Szacuny
11123
Napisanych postów
51313
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Zjadłam plasterek pomidora i malutką pieczarkę [....] Myślicie,że to zniweczy wszystkie moje plany i że już koniec z utratą kilogramów ?
https://bundles.sfd.pl/../../buziaki/13.gif[/img] Nominacja w kategorii "Tekst roku na SFD" pewna Nominacja w kategorii "Tekst roku na SFD" pewna Nominacja w kategorii "Tekst roku na SFD" pewna [img]../../buziaki/13.gif" alt="" />