Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
Likopen to antyutleniacz, i przydaje się wszystkim. Grejpfrut to owoc, więc jedz gdy masz owoc w diecie, a zamiast pomidora inne warzywo, choćby zielony groszek.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
61
mam pytanie o gume do zucia... wiem ze był ten temat juz poruszany i ze zucie gumy nasila uczucie głodu, ale w takim razie czy mozna ją żuć czy nie mozna?? czy zalezy to tylko od naszego wyboru?? ( 4. dzien <rotfl> )
Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
61
jako zacięta gumożuja nie odmowie sobie tej przyjemnosci :) dzieki za tą rade i za wczesniejsze, ktore przestudiowałam:) a i mam pytanie jeszce jedno : lepiej sie zapisac na basen czy na siłownie ??
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
5
Wiatm wszystkich, jestem na tym forum nowy, ale czytalem większość postów.
Wlasnie koncze 10 dzien diety Kopenhaskiej.
Do tej pory schudlem ok 7 kg.
Ale mam pytania: befsztyk wołowy zamienialem schabem, szpinak-salatą, ostatnio befsztyk zamienialem tez szynką drobiową - nie wiem czy dobrze ( mieszkam w malej miścinie, cięzko o wołowine)???
Prosze aby ktos podal zamienniki potraw, na peno to się przyda nastepnym glodującym :)
np. sałata: kapusta pekińskai ..... ?????
szpinak: brokuły i ...????
befsztyk wołowy:...?
tylko proszę podawać konketne potrawy bez "etc." albo "ważywa zielone liściaste"
Kolejne pytanie: mimo że przed djeta koledzy mówili "że jestem przerwany" to teraz nie mam ochoty zjadać 2 posiłu z diety - czy musze je jeść mimo, że nie czuje się głodny??
PS. dostalem obrzydzenia do sałaty z oliwa... :)