PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
arabelko - nic nie moosisz; w czasie imprezy bazooj na prodooktach, na ktoorych opiera sie kopenhaska -> zielonolistne warzywa, choode mieso, jaja etc.; mysle, ze nie powinno to az tak zaboorzyc tego... rezimu
Zmieniony przez - Grasik w dniu 2004-08-21 15:17:52
28:06:42:12
That is when the world will end.

pamiętaj o tym co jogger na samym początku napisał
"Zawsze uważałem tę dietę za dobrą dla osób ze sporawą nadwagą, dzięki której można w ciagu 2tyg doprowadzić się do jakiego-takiego wyglądu, a potem albo z powrotem utyć, albo trwale zmienić nawyki żywieniowe"
wypełnij profil po pierwsze bo nie wie nikt ile ważysz wzrost itd.
skoro się dobrze czujesz to te 2 tygodnie możesz pojechać na niej a później musiałabyś się i tak na jakąś zwykłą redukcyjną przerzucić- dla czego w cytacie jest wyżej

Co do samej dietki to się nie będę wypowiadać bo nie stosowałem ani za bardzo nie mam wiedzy na jej temat, ja zawsze polecam CKD

jedno jest pewnie musisz łapnąć troche wiedzy na temat odżywania którą znajdziesz tu na forum

Napis na grobie by mnie cieszył: Nie byle kto,bo byle czym się cieszył
- mafia tadkow niejadkow -

czy powinnas zarzucic? no to juz twoj wybor... skoro zaczelas to sprobuj dokonczyc umrzec - nie umrzesz...

FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."

"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."

A Tobie jak idzie?

Nie wiem jak go przyrzadzacie że wam taknie smakuje(nie prowadze diety kopenh.)!!!
Ja(mama :P)gotuje całe liście z ryżem , kawałkami kurczaka i odrobiną pasty pomidorowej i równieżodrobinąoliwy z oliwek!!! pycha-tylko że zbyt czesto tego nie jem...raczej pilnuję żeby zjeść na obiad filet z kurczaka albo ryby na parze+brąz ryż albo kasza i groszek+marchew:)!
..Mo` NRG...