Szacuny
2
Napisanych postów
78
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
827
Tammie, ja czuje sie super i jestem z siebie prawie ze dumna - nawet w okolice lodowki mnie nie ciagnie, mam nadzieje, ze do konca diety uda mi sie jeszcze do 50 kg zejsc )
AA i wytrwalosci przez weekend, ja sie pochwale samopoczuciem (mam nadzieje) dopiero w poniedzialek ))
Buziaki!
pscoolka
Usta slodkie, humor kwasny, cena slona - oto w trzech smakach cala ona..
Szacuny
11178
Napisanych postów
51897
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
heh...prawde mowiac to ja juz nawet nie pamietam jak smakuje surowa marchew... A to dlatego,ze-tak jak wspomnialam-jestem alergikiem, a marchewka uczula mnie do tego stopnia, ze gdybym takowa zjadla to wywiozlo by mnie pogotowie... :( nio niestety...
Cale szczescie pomidorki nie maja tendencji do usmiercania mnie ;)
Zaraz ide na zkupy, bo od niedzieli wkraczam w kopenhaski swiat :D
Dzis probowalam gorzkiej kawy...eh...nie bylo tak zle-mozna sie przyzwyczic :D
Szacuny
11178
Napisanych postów
51897
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
dziś drugi dzien kopenhaskiej Rano biegi, potem ćwiczonka... rewelka!
Nawet kawa mi smakuje... hehe a dzis mi sie snilo, ze zjadlam chałwe ...koszmar... Pozdrawiam!
Szacuny
11178
Napisanych postów
51897
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Hej!
Ja chyba sprobuje kopenhaskiej....wprawdzie nie mam o niej dobrego zdania ,ale moze wreszcie moja waga ruszy w dol.....do tej pory bardzo dobrze rusza tylko w gore.Biegne kupic wolowinke........
Szacuny
11178
Napisanych postów
51897
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
i jeszcze jedno....
z tego co mi wiadomo dieta kopenhaska ma za zadanie poprawic metabolizm,tak?? wiem tez, ze za malo kalorii, go spowalnia ...a przy kopenhaskiej nie przekracza sie 500 kcal....
moze mi ktos wyjasnic jak to jest??
dzieki
Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
30354
Są tu dobrane składniki termogeniczne, pobudzające metabolizm, zaczynając od kawy, przez ciężkostrawne białka (choćby jajka na twardo) do węglowodanów o najniższym indeksie glikemicznym. Na to podniesienie metabolizmu zużywamy zapasy tłuszczu, co wyrównuje bilans energetyczny i zapobiega uczuciu głodu.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."