Szacuny
6
Napisanych postów
2743
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12391
no daj spokoj z tym obrazem silowni:) sa i chude i normalne i troche grubsze...sa i chudzi i wyrzezbieni i napakowani oraz napuchnieci:) to tak jakbys sie bala na ulice wyjsc:):)
squash to raczej nie aeroby...bo nie wyobrazam sobie grania w squasha nie dopuszczajac do zadyszki:) (w sensie ze tetno zbyt wysokie)..hmm no chyba ze to taki wolny squash:)
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7053
czyli nie aeroby i nie siłowe...
lubię grać w squasha bo to walka z perzeciwnikiem, jeśli się wygrywa to jest satysfakcja zwłaszczże gram z takimi "sportowymi zwierzętami" (o braku zadyszki nie ma mowy), jakoś jestem uprzedzona do siłowni, ale może się zmobilizuję i spróbuję
Szacuny
6
Napisanych postów
2743
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
12391
nio ale spala sie duzo kalorii:)
oj nie widziwiaj z ta silownia:) najgorszy jest pierwszy raz:) potem idze gladko...poznasz pare osob i bedziesz czula sie komfortowo:) przeciez kazdy chodzi na silke nie dlagego ze jest idealny tylko po to zeby do idealu dazyc:)
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
77
Jak skończę, to zeżrę paczkę chipsów paprykowych i pójdę na pizzę hahahahahaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! ;->
Na aeroby w listopadzie nie było już miejsc, ale na grudzień już jestem zapisana :)
Jeszcze dziś i jutro tylko. Trudno ocenić spadek wagi, bo nie mam się na czym ważyć. Spodnie nie są tak obcisłe, jak były przed dietą, ale na pewno nie wróciłam do mojej starej wagi sprzed 2001 r., kiedy jadłam, co chciałam, a na brzuchu były same mięśnie. Trudno, tamte złote czasy minęły bezpowrotnie z depresją. Włosy nie wypadają. Jedyne suplementy jakie musiałam brać, to magnez na skurcze.
Szacuny
0
Napisanych postów
19
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
77
Me lame Możliwe, że pomyliłam. Karnet z pracy, a na listopad nie było już wolnych. Będą - jak pisałam - ABT albo Fat Burning albo Pilates.
Proszę o oświecenie względem aerobów i aerobicu.