Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
128
To jest dieta dla ludzi , którzy przez 13 dni nie muszą się ruszać
Nie ma mowy o bieganiu , chodzeniu na siłownię, chyba, ze ktoś chce sobie krzywdę zrobić.
Dziś mój pierwszy dzień. Parę dni temu sfalstartowałam
Od dziś jestem na zwolnieniu z córcią w domu, do niedzieli nie wychodzę z domu , więc łatwo będzie wytrwać kryzysowy tydzień. Później jest już z górki.
Zaczynam z wagą 63 kg. Poprzednim razem schudłam 4,5-5 zobaczymy ile będzie tym razem.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
151
Czesc, dzis jest moj 8 dzien. Na lunch zjedlam tylko pomidora i 2 jajka bo na brokuly nie mialam juz misjsca a na sama mysl o nich po calym poprzednim tygodniu poprostu mnie mdli. Po jajkach i pomodorze jestem zarobiscie pelna i nie wiem czy w ogole tkne obiad no ale zobaczymy moze bede glodna. Jak narazie nie mam zamiaru wazyc sie, zrobie to po zakonczeniu diety, ale po obrankach i po 5-tym dniu spadly 4 kg . Mam nadzieje ze do konca diety spadnie jeszcze kilka ( dodatkowe 3 kg i jestem w niebie ) a po zakonczeniu dietki mam zamiar jesc wszystko co potrzebuje organizm o na co ja mam ochote w granicach rozsadku. PYTANKO !!!! Czy znacie jakies zalecenia lub delikatne dietki sluzace utrzymaniu wagi?
Blanka mam pytanko! o jakiej diecie mowisz piszac MM?
Z gory dzieki za odpowiedz i pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
128
Aniu , MM to Michel Montignac. "Metoda tego lekarza nie jest trudna, wystarczy zapamiętać zaledwie kilka reguł. Myślą przewodnią Metody Montignac jest minimum zakazów i maksimum rozkoszy kulinarnych. Jedzenie powinno być przyjemnością, cząstką naszego życia, a nie udręką obarczoną tylko zakazami" - tak przeczytałam w książce rok temu i rzeczywiście to prawda. W styczniu schudłam 6 kg bez specjalnych wyrzeczeń.
Dzisiaj jemy to samo , tylko ja jestem na samym początku
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
60
Blanka: ciesze sie, ze zaczelysmy w tym samym dniu.Bedziemy sie dopingowac:)
jesli chodzi o MM, to podobno jest niezle,tylko janigdy nie moglam do konca przebrnac przez wszystkie ksiazki,ktore zakupilam na ten temat.Ale w zeszlym roku stosowalam przez mome south beach, zasady podobne w syumie do MM a i efekty byly.Pomysle za 13 dni:)
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
128
Olia , mnie też jest raźniej
Aniu , ja mam w domu "jeść aby schudnąć". Wszystko to, co znajduje się w internecie jest oparte na tej ksiązce.
Właśnie zjadłam gotowane udo z kurczaka i brokuły. Nie jestem głodna , ale bardzo osłabiona. Piję mnóstwo wody.
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
71
czesc!
Zaczelam ta diete wczoraj i narazie jest calkiem calkiem , choc troszke glupio sie siedzi w pracy, jak mi rano burczy w brzuchu:P. Szukalam cos wiecej na temat tej diety i przypadkiem natknelam sie na te forum i pomyslalam ze by bylo milo odchudzac sie wraz z innymi i kozystac z porad. Zobaczylam te diete w sobote w gazecie i postanowilam ja zastosowac, poniewaz zalezy mi na szybszym schudnieciu a do zrzucenia mam sporo. Miesiac diety 1000 kcal nic nie dalo niestety ale moze akurat ta dieta mi pomoze:).
ja ten befsztyk sobie grilowalam, mam nadzieje ze nie zrobilam nic zlego:), moze mi ktos umial by na to odpowiedziec bo w sumie to bylo troche za dobre jak na dietetyczne jedzonko:P
Szacuny
0
Napisanych postów
37
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
128
Jeżeli nie oblałaś tego toną zalewy tłuszczowej do mięsa - to jest ok.
Ja jem gotowanego kurczaka, nie lubię czerwonego mięsa.
Może w tej diecie 1000 kcal jadłaś za dużo węglowodanów ?
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
71
Tak wlasciwie to w tej 1000 kcal to jadlam z 500-600 bo tyle mi wystarczalo no i oczywiscie przez pierwsze 2,5 tyg cwiczylam az mi noga wysiadla i jeszcze tydzien mam zabronione cwiczenie i spowrotem moge zaczasc cwiczyc reguralnie:). A ta wolowine to poprostu polozylam na grilu usparzylam i zjadlam niczym nie polewalam dalam tylko troszke pieprzu.
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
151
O rany dzisiejszy wieczor byl koszmarny maiala takiego strasznego dola i lapska mi sie trzesly ze myslalam ze wykituje, po prostu jeszcze chwila i bym padla, ale z odsiecza przybyl moj facet i napilam sie smaczniusiej herbatki z cytrynka i kastka cukru i po 10 15 min odrazu bylo lepiej, coprawda teraz sa wyrzuty sumienia, ale dalej kontynluje dietke bo niedlugo finiszuje a i efekciki sa chyba dosyc soprawe