Drogi, niesamowicie cierpliwy Joggerze
Jeszcze kilka pytań, takich raczej weryfikujących:
1. To raczej odradzałbyś jako
pierwszy posiłek ok12 śniadanie z płatków owsianych, serka chudego, odrobiny musli crunch, orzechów i rodzynek?? W sumie po areobach metabolizm i tak jest jeszcze podkręcony o thermie Treca już nie wspominając
2. Biorąc wszystkie Twoje cenne wskazówki pod uwagę, tak zaplanowałam sobie jadłospis po Kopenhadze:
Ok. 7.30 Therma FB Treca 2 tabletki a potem aeroby od 8 do ok. 9.30
10.30 – 11.00
kawa + grzanka z pumpernikla ze słonecznikiem
13.30 – 14.00
I posiłek – ok. 400 cal
- 3 grzanki z tuńczykiem/makrela wędzona + pomidor
Lub
- sałata + 2 jajka +chuda wędlina + owoc
Lub
- sałata + tuńczyk/pierś z kurczaka +owoc
Lub
- omlet z białek + dżem bez cukru/ domowa konfitura jabłkowa
16.30 – 17.00
II posiłek – ok. 300 cal
- dziki ryż/ kasza gryczana + filet rybny/pierś/stek wołowy
Lub
- 3 grzanki z chudą wedliną + warzywa
Lub
- sałata+pomidor+papryka+oliwki+feta20% (ale to tylko na specjalne okazje
19.00 – 19.30
III posiłek – 100 cal
- Whey Isolate Treca 25gr
Dostępne warzywa: sałata, marchew, kapusta pekińska, papryka, pomidor
Dostępne owoce(1xdziennie!): jabłko, winogrono, brzoskwinia, cytrusy
Razem dziennie kaloryczność posiłków nie będzie przekraczać 1000cal!!! – Strasznie mało!!! – Moje dzienne zapotrzebowanie kaloryczne uwzględniające aktywność fizyczną wynosi ok. 24000cal!!! –Troche się boje bo to nawet nie zaspokaja mojego podstawowego zapotrzebowania – 1400cal!!!
Masz jakieś zastrzeżenia, propozycje, uwagi, co byś ewentualnie zmienił– byłabym bardzo wdzięczna za pomoc
Aha, wyglądam już ok.(co prawde na Kopenhadze schudłam tylko niecałe 3 kg – nie było warto! – tak samo szło mi na redukcji – ta diete potraktowałam bardziej jako eksperyment) jednak chce jeszcze schudnąc z 55kg na 51/52kg – wzrost168 – co byś mi zaproponował – oczywiście oprucz aerobów które i tak robie 5x w tygodniu na czczo!
Z góry WIELKIE DZIEKI.