Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1958
No ja akaurat walcze z tym, zeby unikac takich restauraccji, ale moj 10 letni syn uwielbia te wszystkie hamburgery itd, a skrzydelka z kfc wprost przepada za nimi, wiec omijam z daleka.
Rob sobie do pracy salatki, tyle jest przepisow, oczywiscie nie z ziemniakow czy tez nie dodawaj za duzo grochu i kukurydzy, ale jest tyle mozliwosci, nie jedz suchej bulki, bo nie dosc ze ma duzo wegli, to jeszcze za chwile bedziesz jeszcze bardziej glodna. Bierz do pracy pomidory, ogorki, papryke, to przegryzaj jak masz zle chwile, ja zawsze mam polmisek na ktorym sa warzywa z pieprzem i sola.
Szacuny
11161
Napisanych postów
51702
Na forum
24 lat
Przeczytanych tematów
57816
ach, jakiż ten świat jest okrutny, zaraz się rozpłaczę ....
wstań 10 minut wczesniej, spakuj żarcie do plastikowych pojemniczków typu Tupperware lub podobnych, zabierz do roboty i przestań szukać wymówek dla siebie i winy w innych
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7053
cały dzień dziś jestem w biegu, zapomniałam o diecie, ale już kupiłam co trzeba i gotuję właśnie jajka, zaraz zjem
wiem, wiem, że to nie zdrowo, żeby pierwszy posiłek był o 16, ale Wam się to nie zdarza?
dziś nie będę biegać i squasha też przełożyłam na jutro, już się nabiegałam, nogi mi zaraz odpadną
pozdrawiam
Szacuny
14
Napisanych postów
2336
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
11009
pani architekt
za duzo ruchu w jeden dzien zakwasy i ogolne obolenie na drogi dzien moga spowodowac ze twoje checi w walce o lepsza sylwetke pekna jak banka mydlana
usabilizuj sobie wlasny czas dnia tak zebys mogla spokojnie zjesc swoje posilki (wez przyklad z TYKI,strona wczesneij opisane swoje posilki),sport i ruch w ciagu dnia zaplanuj stopniowo tak zeby czuc ciagly niedosyt ruchu ale nie przetrenowanie
duzo osob zucajac sie na rozne sporty w jeden dzien po paru dniach traci checi z powodupowrotu organizmu do stnu unormowania po takim szoku naglego rzuchu ponad miare
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
7053
ja biegałam po mieście załatwiając różne sprawy, czystego sportu było ZERO, dziś boli mnie głowa i żle się czuję, a dla mnie najlepszym lekarstwem na takie migrenowe bóle głowy jest herbata i biała bułka z masłem, którą zamierzam za chwilę zjeść.
kopenhaska musi poczekać