Szacuny
11134
Napisanych postów
51365
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Weronisia, trochę na temat ketozy czytałam (na SFD jest mnóstwo materiałów na ten temat). Nie czuję się jednak na siłach, by Ci to DOKŁADNIE wyjaśnić (pewnie bym coś "pokęciła" ). W stan ketozy wchodzi się przy spożywaniu minimalnej ilości węglowodanów (ok. 20 gr. dziennie), przy czym musisz pamiętać, że występują one w bardzo wielu produktach. Najważniejsze (dla odchudzających się) jest chyba jednak to, że pozwala to na skuteczne i szybkie spalanie tłuszczu (a nie mięśni!). Poważnie zastanawiam się nad jej wprowadzeniem, tyle, że dla mnie to bedzie kłopotliwe, bo kocham kuchnię włoską (wszelakie kluchy), a nie przepadam za mięchem i wędlinami...
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
129
To mój 3 dzień. Przez dwa dni schudlam 1,5 kg (po 1/2 cm w talii i biodrach, tylko z ud na razie nic nie zeszlo). czuje sie swietnie i nie jestem glodna.
Szacuny
11134
Napisanych postów
51365
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Haj :)
Dziś mój 4 dzień -czuję się super,lżejsza o 3kg,nawet nie chce mi się podjadać:) Dzięki tej diecie posmakowały mi brokuły i jogurt naturalny którego wcześniej nie trawiłam.Jedyny błąd to to,że za owoc wybrałam sobie melona-dopiero teraz sprawdziłam,że ma wyskoki IG :/ Mam nadzieję,że jeszcze z 5kg spadnie;)
Szacuny
2
Napisanych postów
111
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2313
Wakkiki no wiem, że zjadlam kapustkę mlodą zamiast salaty. I to i to jest zielonolistne, więc dużego znaczenia pewnie nie ma. Nie była to też taka ilość, która powalilaby dietę. Dla mnie wszystko jest teraz bez sensu:(
Zjadłam dzisiaj loda i wypadam z gry niestety. Podlamalam się. na 1000kcal chudnę więcej w ciągu tylu dni, a tutaj ani dkg.
Ale Was kobitki będę podglądać.Powodzenia :)
Szacuny
11134
Napisanych postów
51365
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Mam pytanie odnośnie zamiany befsztyka(nie mogę już na niego patrzeć) na indyka lub pierś z kuraka.Jak ją przyrządzacie,bo solić nie wolno?Myślałam żeby ugotować,ale bez soli będzie smakował jak steropian