Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
"CZY MOGE ZASTĄPIĆ BEFSZTYK CZYMŚ?" najlepiej niczym, bo czerwone mięso to żelazo+B12 (hemoglobina ->większa dostępność tlenu-> lepsze utlenianie kwasów tłuszczowych), L-karnityna, kreatyna... najlepiej piec mięso w rękawie foliowym, ale od biedy każde białko może też być
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1958
Zaczynam dzisiaj od nowa, niestety musialam przerwac wlasnie z powodu gosci i pysznych ciast przezen przywiezionych. No szkoda, ale w sumie nawet lepiej ze znowu zaczynam, bo schudlam 2,5 wiec teraz znowu cos tam pojdzie w dol. Ja wiem czy miesnie leca? Ja jestem tak oslabiona na tej diecie, ze jak ja stosuje to nawet dywanu odkurzyc nie moge.
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1958
No dzisiaj wyjatkowo jest ok z jedzeniem, zawsze w pierwszy dzien jest mi bardzo ciezko, glowa mnie boli i wogole. A jeszcze ta sennosc i zimno mi okrutnie. Chyba wytrzymam tym razem:)
Szacuny
0
Napisanych postów
25
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
149
Mam pytanie do joggera. Czy mozna na tej diecie zarzywać witaminy w postaci tabletem np. multi witamine ?? druga sprawa czy mozna zarzywać tabletki przeciw zapalne ?? ( chodzi o zapalenie nadgarstka i przedramienia )