Szacuny
0
Napisanych postów
20
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
119
Hej! dziś mój 12 dzień schudłam 5 kg!!:)najgorzej było 7 i 8 dnia...=> rada dla zaczynających- najlepiej jest rozpoczynać z kims, ważne jest wsparcie! jeszcze nie wiem ile cm mi ubyło, ale i tak jestem szczęśliwa po tej diecie robie sobie dzień na mała rozpustę (ale bez przesady) no a później racjonalne odżywianie, basen, joga i dłuuuugie spacery:)
Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
"
czy w takim razie moge zastapic wszystki befsztyki i szynki rybami? jesli tak, to jakimi?
"
Ze względu na omega3 łososiem, ze względu na kieszeń tuńczykiem
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..."
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
107
no to pieknie ;)
to sie zabieramy do roboty w takim razie. juz jestem po kawie ;>
dziekuje za podpowiedzi.
ej, jak bede miala kryzys to bede pewnie tu marudzic, wiec z gory przepraszam ;)
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
107
pytanie numer n : kawe moge pic caly dzien, byle daleko od posilkow? co to znaczy daleko? i jeszcze czy oprocz pu erh i zielonych mozna pic jakies inne herbaty ziolowe?
;)
Szacuny
255
Napisanych postów
13305
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
45257
chodzi o to że nie pije się do posiłku.....można np. 30 min przed albo 1h po posiłku...ale jak raz czy dwa wypijesz do posiłku nic się nie stanie, poprostu woda/kawa/herbata będzie przeszkadzała w trawieniu posiłku.
kawa sypana/rozuszczalna herbata zielona/czerwona/pur eh/zwykła też nie zaszkodzi
Ja swoje poglądy mam, ale teraz czasy takie, że na wszelki wypadek się z nimi nie zgadzam.
Szacuny
0
Napisanych postów
237
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
2278
Czesc Jogger, nie dałem rady z kopenhaska... ale zaczynam jeszcze raz od poniedziałku. Zaczełem biegać, zrobie na stadionie 3-4 do 5 kolek pod 400metrów. Czy mogę biegać dwa razy dziennie? OD jutra mam ferie więc moglbym polaczyc takie bieganie z kopenhaska :]
Pytanie kieruję do Ciebie bo wiem że jesteś specjalistą od biegania ale również od kopenhaskiej ;)
Pozdrawiam
Jeśli czujesz się czasem mały, bezużyteczny i w depresji, pomyśl, że kiedyś byłeś najszybszym i najbardziej farciarskim plemnikiem w swojej grupie...