Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7053
przestańcie się nabijać, przekonujcie do tego, co Waszym zdaniem słuszne w temacie zrzucania tłuszczu
Freschu, poczytaj sobie więcej podwieszonych postów, będziesz więcej wiedział
pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
454
Witam Przerwa byla dluga niestety, ale nawal pracy przed urlopem i swietami wykluczyl mnie z normalnego obiegu. Milo zagladnac tutaj ponownie. Jakos sie trzymam chociaz latwo nie jest. Zmienilam sposob odzywiania, regularnie cwicze i nadal nie pale!No i kupilam juz kiecke na ten slub..jak starczy mi odwagi (i czasu) to moze juz po wszystkim wkleje jakies fotki! Szczegolne pozdrowienia dla Anetki i Vlada.
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1958
Hey witam, za oknem zima, jest cudnie. Aczkolwiek slisko i niebezpiecznie, ale trzymam sie:), pojemniczki tez. To jest niezle, bo nie klade sie glodna spac, jem nawet o 21. Tak wole jesc czesto, zeby nie doprowadzic do glodu, ale ostatnio to nawet jem z rozsadku bardziej, bo glodu nie czuje az tak mocno.
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7053
poczytałam wlaąśnie o sposobach skutecnego treningu i znowu czuję,że nic nie wiem ...
Atenka, w związku z tym częstym jedzeniem to ja zaczynam rozumieć niejadków, jak ma się co dwie godziny przed sobą jedzenie to wręcz się nie chce jeść (to tak jak dzieci, o których rodzice mówią, że nic nie jedzą i ciągle podtykają im nowe jedzonko pod nos)
ja się trzymam planu, dziś nie biegałam, ale jutro mam wolne więc nadgonię, a dziś wieczorem squash
pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7053
trzeci tydzień, waga stoi w miejscu, nie bardzo się tym martwię bo dobrze się czuję, mam więcej energii i nigdy nie chodzę głodna ale jeśli będzie tak dalej to :
- obcinać kalorie? (obniżyłam o 500 w stosumku do wyliczonego zapotrzebowania ?
- zwiększyć kalorie ?
- zmienić stosunek b/t/w ?
- zmienić trening (zrezygnować z aerobów na rzecz siłowni?, 2x aeroby +2x silownia?
pozdrawiam
Szacuny
0
Napisanych postów
162
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
7053
dzięki, rzeczywiście zawsze zjadam trochę węgli (jako ostatni posiłek jem najczęściej tuńczyka z odrobiną selera naciowego, czasem mały serek ziarnisty albo czasem jogurt naturalny)
pozdrawiam