Szacuny
58
Napisanych postów
10634
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
36062
Hmm no to ja nie wiem, czyli musiał to być mistrz jakiejś innej dziedziny mocy...
A tak serio to Yoga jest zbyt statyczna jak dla mnie... tzn kompletnie mnie nie pociąga... wogole to mnie juz chyba zadne ćwiczenia nie pociągają - wykonuję je mechanicznie.. dla lepszego samopoczucia. ale ogień się wypalił..
I właśnie - co z tym imieniem
Wiem, że to single malt.. ale są też Cardhu pochodzące po prostu z tamtej rozlewni - ale nie są to single malty tylko zwykłe blendy - dlatego pytałem
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2005-10-24 14:08:46
Zmieniony przez - VLAD.IV w dniu 2005-10-24 14:11:41
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1958
Nigdy nie probowalam Jogi, ale to chyba zbyt nudne??? Jakos tak sie nie widze medytujaca, wole sie pomodlic. Eliza pijesz ta "łiski" tak bez niczego czy z lodem i jakims napojem???
Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
454
Anetko, nazywam sie Eliza i milo mi Pania poznac;))
Vlad, no troche mnie zmartwiles, ze niby wapaliles sie, jakis marazm....widze , ze w Pana przypadku to tylko kamasutra moze pomoc!(haha)
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1958
Eliza zaczynasz od jutra kopenhage??? Zrobilas juz zakupy???Ja dzisiaj ide do biblioteki i nawypozyczam sobie ksiazek, mam troche zaleglosci i musze sie przygotowac do testu w pracy, to moze czytajac i uczac sie nie bede myslala o jedzeniu, aczkolwiek jak siedzialam w domu to moglam prawie nic nie jesc, w pracy ciagle jestem glodna.