SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dieta kopenhaska

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 1499463

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11161 Napisanych postów 51719 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Taka_sobie nie wariuj ułóż sobie racjonalny plan na kilka tygodni a najlepiej miesięcy - z jednodniowego fijoła na punkcie biegania efektem wymiernym będą jedynie wielodniowe zakwasy
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 10634 Wiek 49 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 36062
obciąć tyle kalorii ile spaliłby biegając i na jedno wyjdzie hehe
no tak, ale niektórym na tej diecie to ujemna liczba wyjdzie

członek-mafia.suple.hardcor.pl

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 110 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 454
Tyka ja od dzis jestem na kopenhaskiej a z nij cyba nie ma co obcinac...Poza tym ja nie uprawiam wlasciwie sportu poza tym ze prawie codziennie chodze szybkim krokiem ok 5km (nie jestem listonoszem, haha, ale uwielbiam spacerowac nad brzegiem rzeki) A uparlam sie na to odchudzanie i bieganie bo primo: rzucilam palenie i przytylam(a w grudniu jestem swiadkeim na slubie)...a secundo: to mam w domu ta cholerna bieznie i chyba szkoda , ze sie tak marnuje.
A jak juz mam okazje zapytac experta, to jaka diete proponujesz na dluzsza mete?( taka ktora nie spowoduje przytycia po kopenhaskiej)

...pocaluj zabke w lapke...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Specjalista
Szacuny 58 Napisanych postów 10634 Wiek 49 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 36062
C.K.D.!!!!!! Plus ćwiczenia!!!!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11161 Napisanych postów 51719 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
co po kopenhaskiej ? hmmm ... jojo pewnie, albo dalsze ograniczanie się w mniejszym lub większym stopniu

ja doradzać przy takich założeniach nie potrafię, jestem zwolenninkiem jedzenia maksymalnych rozsądnych ilości pokarmu oraz odchudzania poprzez zwiększony wydatek energetyczny i przyspieszenie przemiany materii a nie przez redukcję ilości pokarmu
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 110 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 454
...dziekuje za odpowiedzi....tobie Tyka szcegolnie za wypowiedz w tonie glupiemu nic nie pomoze
Vlad...mozesz podac linka omawiajacego ta diete?

...pocaluj zabke w lapke...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Specjalista
ja jestem żarłokiem - wiec diety polegające na odstawianiu jedzenia są nie dla mnie.. wole ćwiczyc wiecej

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Specjalista
https://www.sfd.pl/temat127853/

tu jest sporo linków, miedzy innymi o CKD

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
ja Ci daję prosta receptę - jeść więcej i ćwiczyć więcej, a wybór należy do Ciebie ....
Minister Zdrowia, Szczęścia i Pomyślności hrhr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
VLAD.IV ZASŁUŻONY
Specjalista
Kurcze.. piękne Panie znikają i post zamiera

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

SPALANIE TŁUSZCZÓW PODCZAS WYSIŁKU FIZYCZNEGO - artykuł

Następny temat

grube nogi

WHEY premium