Szacuny
0
Napisanych postów
24
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
227
pasqda no ochlon chlopie, nie ma za co przepraszac . groont to humorek przy diecie bo przeciez zarlo sie tez w dobrym nastroju. dieta musi sie przestac kojarzyc z wyrzeczeniami . pzdr i trzymaj sie dzielnie.
y
-----------
"Kazda chwila to szansa, zeby wszystko zmienic"
...to nie moje, ale tez fajne
Szacuny
0
Napisanych postów
42
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
241
Kochani, nazywam się Kaśka mam :)na karku trzydziestkę. Od 8 dni jestem na tej dietce i zgubiłam pięć kilo. Wczoraj miałam kryzys, ale jakoś poszło...
Mam do Was pytanko jak robicie befsztyk i szpinak, ja dziś poraz pierwszy usmażyłam wołowinę i nie wiem czy nie zgrzeszyłam (do tej pory piekłam w foli w piekarniku). Szpinak przygotowała mi mamusia:)i zrobiła go zgodnie z przepisem na opakowaniu, czyli dodała oliwę z oliwek i troszkę przypraw (bez soli).Myślicie ,że ok?
Szacuny
4
Napisanych postów
739
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
638
No, to się przyznam, plaster wołowiny rozbijam na cieniutki, delikatnie prósze przyprawą do grilla i po kilku godzinach smażę na patelni teflonowej z odrobiną oleju. Trafiłam chyba na dobrą i młoda, bo po kilki minutach na każda stronę nie jest krwista, a da się spokojnie zjeść i pogryźć, jest pyszna.
Szpinaku w ogóle nie jadam, brokuły świeże i mrozone gotowałam w wodzie z odrobiną soli.
Dzięki, cesi, za słowa wsparcia, cieszę się, że też się trzymasz! Ja dzisiaj głodnawa byłam przed południem, pociesza mnie mysl o jutrzejszm mięchu, to będzie gotowana pierś z kurczaka zamiast ryby
Szacuny
0
Napisanych postów
5
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
65
U mnie siódmy dzien się konczy :) dotrzymam glowa spokojna, tylko, że dziś marze o jajecznicy z cebulką i szyneczką... szyniunią! Pozdrawiam wytrwałych. 3majcie się