Szacuny
116
Napisanych postów
21032
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
208598
Generalnie sie przyjmuje ze 2lbs=1kg.
Ja tam jestem przyzwyczajony do wychodzenie z domu bez sniadania (zjedzonego, czy tez zabranego ze soba) takze tu bede mial latwiej (o ile sie zdecyduje, ale w koncu wszystkiego trzeba sprobowac)
Pozdrawiam - Leniwy SiWy
Doradca w dziale: "TRENING"
----------------------------
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
FITNESS ACADEMY King Square Kraków
"Oddycham głęboko, stawiam piedestały. Jutro będe duży, dzisiaj jestem mały..."
Szacuny
17
Napisanych postów
520
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
9935
Jakie sa odstępy między posiłkami????
Troche zainteresowałam sie ostatnio tą dietą ponieważ moje 4 koleżanki z klasy zaczely ja stosowac i juz widać efekty!!:)
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Z oceną efektów radzę poczekać dwa tygodnie ... od zakończenia diety. Ciekawe jakich rozmiarów będzie jojo Sądzę że po takiej diecie nadal trzeba trzymać ostry reżim inaczej efekty mogą być odwrotne do zamierzonych.
Szacuny
125
Napisanych postów
6135
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
30354
czatgirl,
wszelkie jedzenie z daleka od kawy, najlepiej kilka godzin odstępu, ze względu na jej insulinogenność w połączeniu z dowolnymi węglami
Pory posiłków trzeba dostosować do swoich potrzeb życiowych, występowania uczucia głodu etc. Ja np. rano biegam, potem opóźniam kawę do południa, lunch przed siłką, obiad po. Typowy układ biurowy (kawa w domu, lunch w porze lunchu 12-13, obiad po powrocie do domu (18) jest OK.
Szacuny
11126
Napisanych postów
51319
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Dzieki wielkie za Ibsy,ja przez jakis czas rowniez uogolnialam do 1kg=2Ibs ale wychodza naprawde roznice,ktore na szczescie dzialaja na korzysc odchudzajacych bo np.100 Ibs to nie bedzie 50kg tylko max 46kg:)Jestem po 3 dniu kopenhaskiej i czuje sie dobrze a Wy?? czekam na dobre wiesci!