Szacuny
13
Napisanych postów
2581
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
19239
hehe, ni mom laptopa, az tak mnie się nie powodzi
co do fajkoof: niestety ze względu na swoją żarłoczność na rzucenie definitywne się nie zapowiada..bynajmniej narazie
co do dietki: jeszcze raz napomknę (skoro już przy tym temacie jesteśmy) może jednak skusisz się na jakąś bardziej racjonalną dietke? Zamiast potem spędzić miesiąc na pozbywanie się efektu jojo po kopenhadze i wdrażaniu nowych nawyków i podkręcaniu metabolizmu- kolejny miesiąc?
zostawiam Cie z tym pytaniem i lece zrobić ostatni obwód
hantle już sie rozgrzały
Szacuny
0
Napisanych postów
110
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
454
coraMietka....ja wiem , ze masz racje...ale ja do grudnia mam malo czasu i naprawde musze zrobic wszystko zeby wygladac olsniewajaco!!!...Takze zaczne od kopenhaskiej a pozniej bede sie martwic dalej...i mam nadzieje , ze cos madrego wymysle zagladajac tutaj:--))) Dziekuje za troske i dobra rade.
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1958
hello, dzien 7. Obejrzalam zdjecia kobiet, ktore znajduja sie w linku wyslanym przez Tyke i stwierdzam, ze jednak wole wygladac tak jak wygladam. Brzuszek owszem, ale to sie da zrobic samymi brzuszkami i dietka, ale te ramiona, o rany i umiesnione nogi. Cale zycie walczylam z miesniami nog i nie chce juz nigdy posiadac takich nog, teraz jest ok, a nawet bardzo ok. Tak zdecydowanie chce byc kobieta, zwiewna, delikatna i piekna. Ale oczywiscie to kwestia gustu..
Szacuny
0
Napisanych postów
530
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1958
Nie, no wcale sie nie glodze, jem wieksze posilki, ale w siodmym dniu jest tak, ze nic nie ma na obiad. Hmm, po calym dniu pracy przyjde i ...... pusta miska.....
Szacuny
137
Napisanych postów
22600
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
112308
A ty Vladzie byles kiedys na kopenhaskiej?
pozwolę się wtrącić... i bez urazy, ale raczej osoba wysportowana i stawiająca na zdrowy styl zycia nie będzie bawiła się w kopenhaskie cooda (pomijając nieliczne wyjątki); ot, obydwoje trochę inaczej postrzegacie sprawy sportu i aktywności fiz. (vide post atenki29 nt. fitnessek [oczywiście każdy ma prawo do własnej opinii])
pozdrawiam
znikam i nie przeszkadzam
Zmieniony przez - Grasik w dniu 2005-10-26 10:00:13